• banner 8

LNG-BOG Piston Compressor pikeun SPBU Pengetahuan Alam

Katerangan pondok:


  • merek:Huayan Gas
  • Tempat Asal:Cina·Xuzhou
  • Struktur kompresor:Kompresor piston
  • model:ZW-4 / 0.5-5 (disesuaikeun)
  • Aliran volume:3NM3 / jam ~ 1000NM3 / jam (disesuaikeun)
  • Voltaseu: :380V/50Hz (disesuaikeun)
  • Tekanan kaluaran maksimum:100MPa (disesuaikeun)
  • kakuatan motor:2.2KW ~ 30KW (ngaropéa)
  • bising: <80dB
  • Laju crankshaft:350 ~ 420 rpm / mnt
  • Kaunggulan:tekanan haseup design tinggi, euweuh polusi pikeun gas dikomprés, kinerja sealing alus, résistansi korosi bahan pilihan.
  • Sertipikat:ISO9001, sertipikat CE, jsb.
  • Rincian produk

    Tag produk

    LNG-BOG PISTON COMPRESSOR-RUJUKAN GAMBAR

    12_看图王
    P07

    PANJELASAN PRODUK

    Kompresor gas cocog pikeun sagala rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.

    The LNG-BOG Piston Compressor utamana dipaké di SPBU alam.Dina taun-taun ayeuna, sababaraha kota di Cina ngawangun stasion LNG.Stasiun LNG nyimpen gas flash volatilized, nyaéta gas BOG.Dina raraga ngamangpaatkeun pinuh bagian tina gas ieu, gas BOG bisa pressurized ka tekanan tangtu ngaliwatan compressor sarta langsung disadiakeun ka pipa kota.Ogé bisa pressurized ka 250 kg sarta diangkut ka SPBU alam dikomprés pikeun pamakéan.

    A. Digolongkeun dumasar struktur:
    compressors piston boga opat jenis utama: Z, W, jsb;
    B. Digolongkeun ku média dikomprés:
    Bisa niiskeun gas langka tur mulia, gas kaduruk tur ngabeledug, jsb.
    C. Digolongkeun dumasar organisasi olahraga:
    Crankshaft nyambungkeun rod, engkol slaider, jsb;
    D. Digolongkeun ku métode cooling:
    cooling cai, cooling minyak, cooling hawa pungkur, cooling alam, jsb;
    E. Digolongkeun ku métode lubrication:
    Tekanan lubrication, splash lubrication, external forced lubrication, jsb.

    IMG_20180525_172821
    IMG_20180507_103413

    LNG-BOG PISTON COMPRESSOR-PARAMETER TABEL

    LNG -BOG Piston Compressor - Parameter Table

     

    Modél

    Sedeng

    Laju aliran (Nm3/h)

    Tekanan asupan (MPa)

    Tekanan knalpot

    (MPa)

    1

    ZW-4 / 0.5-5

    BUKU

    300

    0.05

    0.5

    2

    ZW-4.0 / (1-5) -6

    BUKU

    400~1200

    0.1~0.5

    0.6

    3

    ZW-0.32 / (2-6) -10

    BUKU

    50~110

    0.2~0.6

    1.0

    4

    ZW-0.32 / (3-5) -40

    BUKU

    60~100

    0.3~0.5

    4.0

    5

    ZW-0.55 / 6-250

    BUKU

    200

    0.6

    25.0

    6

    DW-12/2

    BUKU

    600

    Biasa

    0.2

    7

    ZW-6 / (2-6) -7

    BUKU

    900-2000

    0.2~0.6

    0.7

    8

    VW-14 / (1-3) -4

    BUKU

    1400~2900

    0.1~0.3

    0.4

    9

    ZW-4 / (1-6) -7

    BUKU

    400~1400

    0.1~0.6

    0.7

    10

    ZW-4 / (1.5-6) ​​-8

    BUKU

    500~1400

    0.15~0.6

    0.8

    11

    ZW-2.5 / (0.5-4) - (3.5-7)

    BUKU

    190~640

    0.05~0.4

    0.35~0.7

    12

    ZW-0.45 / (10-40) -40

    BUKU

    250~950

    1.0~4.0

    4.0

    13

    ZW-0.4 / 6-10

    BUKU

    140

    0.6

    1.0

    KIRIM PARAMETER INQUIRY

    Upami anjeun hoyong kami nyayogikeun anjeun desain téknis anu lengkep sareng petik, punten nyayogikeun parameter téknis di handap ieu, sareng kami bakal ngabales email atanapi telepon anjeun dina 24 jam.

    1.Alur: _____ Nm3 / jam

    2. Tekanan Inlet: _____ Bar (MPa)

    3. Outlet tekanan: _____ Bar (MPa)

    4. Sedeng gas: _____

    Urang bisa ngaluyukeun rupa-rupa compressors.Punten kirimkeun parameter di luhur ka email: Mail@huayanmail.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami