• banner 8

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Naha anjeun produsén atanapi Perusahaan Dagang?

Sumuhun,Kami produsén ngalaman generator oksigén jeung compressor gas.

Jeung supplier tina silinder baja.

Kumaha carana kéngingkeun kutipan gancang pikeun generator oksigén?
  1. Lamun anjeun ngirim panalungtikan ka kami, PLS bageur nawaran reureuh di kirimkeun kalayan informasi teknis handap.
    1) Laju aliran generator oksigén: _____Nm3 / jam(atanapi sabaraha silinder anu anjeun hoyong eusian per dinten (24 jam))
    2) Oksigén generator purity: _____%
    3) Oksigén generator tekanan ngurangan: _____Bar
    4) Tegangan jeung Frékuénsi: ______V/PH/HZ
    5) Aplikasi:_____
Kumaha carana kéngingkeun kutipan gancang pikeun kompresor diafragma / piston?

1)Aliran :_____Nm3/h (Nm3/min)

2)Tekanan inlet: ____ Bar

3)Tekanan Kaluar :_____Bar

4)Sedeng Gas: _____

5) Tegangan jeung Frékuénsi: ______V/PH/HZ

Métode pamayaran mana anu anjeun pikahoyong?

T/T, L / C jsb,Ogé urang bisa nampa USD, RMB, Euro jeung mata uang lianna.

Sabaraha lami periode jaminan kualitas?

12 bulan operasi / 18 bulan saatos kiriman.

Kumaha upami layanan palanggan anjeun?

24 jam layanan online sadia.

 

Sabaraha lami tiasa dianggo kompresor diafragma/piston

Umumna,sabudeureun 20 taun.

Dupi anjeun ngalakukeun OEM pikeun kami?

Muhun kantenan.Kami gaduh sakitar dua puluh taun pangalaman OEM.

Kumaha upami jasa saatos-jualan anjeun?

1)Installation jeung commissioningmanual bakal disadiakeun.

2)Rojongan online

Dupi anjeun ngatur pengiriman barang lamun urang nempatkeun pesenan sareng anjeun?

Leres, kami damel sareng perusahaan pengiriman anu dipercaya sareng kuat.

Cara pengiriman anu anjeun nyarankeun?

pengiriman barang laut, pengiriman barang hawa atawa angkutan rail, éta nepi ka kaputusan customer.

Rék gawé bareng jeung urang?