• banner 8

Warta pausahaan

  • Introduction of High purity PSA Nitrogen Generator

    Bubuka purity High PSA nitrogén generator

    Inpormasi Prinsip Generator PSA Nitrogén: Adsorpsi tekanan ayun ngagunakeun tabung molekular karbon salaku adsorben pikeun produksi nitrogén.Dina tekanan anu tangtu, tabung molekular karbon tiasa nyerep langkung seueur oksigén dina hawa tibatan nitrogén.Ku kituna, ngaliwatan ...
    Maca deui
  • What should I pay attention to when inspecting cryogenic liquid storage tanks?

    Naon anu kuring kedah diperhatoskeun nalika mariksa tangki panyimpen cairan cryogenic?

    Cryogenic inspeksi tank gudang cair dibagi kana inspeksi éksternal, inspeksi internal tur inspeksi multi-faceted.Pamariksaan périodik tina bak panyimpen cryogenic kedah ditangtukeun dumasar kana kaayaan téknis pamakean bak panyimpen.Sacara umum, exter ...
    Maca deui
  • Oil Free 4-Stage Oxygen Compressor

    Kompresor Oksigén 4 Tahap Gratis Minyak

    Perusahaan kami mangrupikeun panyayogi solusi sistem compressor gas bébas minyak di China, sareng perusahaan téknologi tinggi profésional anu ngembangkeun sareng ngahasilkeun compressor tanpa minyak.Perusahaan ngagaduhan sistem jasa pamasaran lengkep sareng kamampuan panalungtikan sareng pamekaran kontinyu anu kuat....
    Maca deui
  • Shipping Oxygen Cylinders To Ethiopia

    Pangiriman Silinder Oksigén Ka Étiopia

    Kami ngirimkeun 480 potongan silinder baja oksigén ka Étiopia dina 21 Désémber 2021.Silinder nyaéta jenis wadah tekanan.Ieu nujul kana tabung gas mobile refillable kalayan tekanan desain 1-300kgf / cm2 sarta volume teu leuwih ti 1m3, ngandung gas dikomprés atanapi hig ...
    Maca deui
  • Industrial Diesel Power Generator Powered by Cummins/ Perkins/ Deutz/  Ricardo/ Baudouin Engine

    Generator Diesel Industri Powered by Cummins / Perkins / Deutz / Ricardo / Baudouin Engine

    Generator Daya Diesel Industri Powered by Cummins / Shangchai / Weichai / Yuchai / Perkins / Deutz / Baudouin Engine Perusahaan kami utamina kalibet dina sét generator solar sareng generator set béngsin panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur, penjualan sareng sévi ...
    Maca deui
  • OIL FREE LUBRICATION AMMONIA COMPRESSOR

    Minyak FREE LUBRICATION amonia compressor

    Katerangan Umum 1. Médium Gawé, Aplikasi sareng Fitur compressor ZW-1.0 / 16-24 modél AMMONIA Compressor mangrupikeun struktur tipe piston reciprocating nangtung sareng komprési hiji-tahap, ngahijikeun compressor, sistem pelumasan, motor sareng umum ba.. .
    Maca deui
  • Ship CO2 piston compressor to Africa

    Kapal CO2 piston compressor ka Afrika

    ZW-1.0/(3~5) -23 compressor karbon dioksida mangrupa compressor piston reciprocating bébas minyak.Mesin boga ciri konsumsi énergi low, noise low, Geter low, reliabiliti tinggi jeung operasi basajan.Kompresor ieu dianggo pikeun ngangkut karbon dioksida ka ...
    Maca deui
  • Deliver 30M3 MOVABLE CONTAIMERIZED OXYGEN GENERATOR SYSTEM TO INDONESIA

    Ngirimkeun 30M3 SISTEM GENERATOR Oksigén MOVable CONTAIMERIZED GENERATOR KA INDONESIA

    Kami ngirimkeun hiji set generator oksigén ka Indonésia dina 1 Nov, anu nomer modélna nyaéta HYO-30, laju aliran 30Nm3 / h, éta tiasa ngeusian 120 botol silinder (40L 150Bar) per dinten.purity max na bisa ngahontal 95% 。 PSA oksigén generator mangrupakeun tipe anyar e-tech tinggi ...
    Maca deui
  • Deliver oxygen generation plant to India

    Ngirimkeun pabrik ngahasilkeun oksigén ka India

    Pausahaan urang dikirimkeun 3 sét tutuwuhan generasi oksigén ka India on Jun 3, nu nomer model nyaeta HYO-30, laju aliran nyaeta 30Nm3/h.https://www.equipmentcn.com/products/medical-oxygen-generator/ plant oxygen HYO-30 30Nm3 / h tutuwuhan oksigén loading tutuwuhan oksigén kana contai ...
    Maca deui
  • Huayan Gas Equipment Co., Ltd .: completed garden-type factory in 2012

    Huayan Gas Equipment Co., Ltd.: réngsé pabrik tipe taman di 2012

    Dina parusahaan Huayan dina April 2012, ti wangunan kantor ka bengkel, pilari sabudeureun, parusahaan dijieun lingkungan hirup alus dumasar kana kabagjaan karyawan, hayu wirahma kabagjaan linger dina hate karyawan, sarta nyadiakeun karyawan kalawan bea a ...
    Maca deui
  • What are the main parameters needed to order a diaphragm compressor

    Naon parameter utama anu diperyogikeun pikeun mesen compressor diafragma

    tekanan tinggi gas diafragma compressor pabrik jualan langsung Lamun parusahaan anjeun perlu konsultasi compressors diafragma |compressors hidrogén sulfida |compressors hidrogén klorida |compressors stasiun hidrogén |compressors oksigén tekanan tinggi |compressors hélium |compressors recovery gas |...
    Maca deui
  • The first domestic commercial operation of hydrogen diaphragm compressor units for hydrogenation stations was officially delivered to customers

    Operasi komérsial domestik munggaran unit compressor diafragma hidrogén pikeun stasiun hidrogénasi sacara resmi dikirimkeun ka konsumén.

    Dina April 4, 2018, stasiun refueling hidrogén komérsial munggaran di Cina anu sacara mandiri dikembangkeun ku markas Huayan Compressor Co., Ltd. dikembangkeun sareng diproduksi, sareng unit compressor diafragma hidrogén kalayan tekanan knalpot 45.0 MPa sacara resmi dikirimkeun. ka...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2