• banner 8

Taros Kami

TAROS KAMI

Ibu Davina: +8619351565170

Cik Jenny:+8619351565121

  Alamat

Kantor: 6F, Gedong Kantor Tongcheng, Jalan Yunhe, Kota Pizhou, Propinsi Jiangsu, Cina

Pabrik: 500 méter wétaneun Taman Tianma, Jalan Kalér Jianshe, Kota Pizhou, Propinsi Jiangsu, Cina

 IUpami anjeun peryogi solusi industri ...

Kami sadia pikeun anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami