Urang nyadiakeun parabot kualitas luhur

Pasokan pakakas GAS

  • Heavy duty Hydrogen Oxygen Helium Gas Booster Diaphragm Compressor manufacrurer

    Tugas beurat Hidrogen Oksigén Hélium Gas Booster D...

    The Diafragma Compressor mangrupakeun compressor kapindahan positif jeung struktur husus.Ieu mangrupikeun metode komprési tingkat pangluhurna dina widang komprési gas.Métode komprési ieu henteu ngagaduhan polusi sekundér sareng gaduh panyalindungan anu saé pikeun gas anu dikomprés.Mibanda rasio komprési badag, boga kinerja sealing alus, sarta gas dikomprés teu polusi ku minyak lubricating jeung pangotor padet lianna.Ku alatan éta, éta cocog pikeun compressing-purity tinggi, langka tur mulia, flammab ...

  • GOW-60/4-150 Oil-free 4-Stage Compression Oxygen Booster Compressor

    GOW-60/4-150 Oksige Komprési 4-Tahap Bebas Minyak...

    GAMBAR KOMPRESOR-RUJUKAN Oksigén BEBAS minyak Kompresor gas cocog pikeun rupa-rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.The compressor oksigén bébas minyak adopts desain sagemblengna bebas minyak.Segel gesekan sapertos ring piston sareng cingcin pituduh didamel tina bahan khusus kalayan ciri pelumasan diri.compressor The adopts opat-tahap komprési, cai-tiis c ...

  • Movable Medical Oxygen O2 Plant With Cylinder Filling Station

    Movable Médis Oksigén O2 Plant Jeung Silinder F ...

    XUZHOU HUAYAN GAS EQUIPMENT CO., LTD generator oksigén ngadopsi téknologi Pressure Swing Adsorption pikeun ngahasilkeun oksigén tina hawa anu dikomprés.runtuyan HYO Oksigén Generators sadia dina model standar béda jeung kapasitas mimitian ti 3.0Nm3 / h nepi ka 150 Nm3 / jam dina purity 93% ± 2 .Desain dijieun pikeun babak jam 24/7 operasi.Spésifikasi Téknis: Laju aliran: 3.0 Nm3/h nepi ka 150 Nm3/h Purity: 93% ±2 (dumasar kana sarat customer) Titik embun: -50°C Suhu operasi: 5°C –...

  • GOW-20/4-150 Oil-free Oxygen Piston Compressor

    GOW-20 / 4-150 Oksigén Piston Compressor bébas minyak

    GAMBAR KOMPRESOR-RUJUKAN Oksigén BEBAS minyak Kompresor gas cocog pikeun rupa-rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.Kompresor oksigén tekanan tinggi tanpa minyak ngadopsi desain bébas minyak.Cincin pituduh sareng ring piston didamel tina bahan pelumas diri sareng 100% bébas minyak.Bagian bantalan dilumasi ku gajih suhu luhur pikeun nyegah kontak antara ...

  • High pressure Oilfield Reciprocating Piston Compressor

    Tekanan tinggi Oilfield Reciprocating Piston Com...

    GAMBAR KOMPRESOR LADANG MINYAK Kompresor gas cocog pikeun rupa-rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.Kalayan ngembangkeun industri minyak bumi, compressors gas alam geus loba dipaké dina widang minyak jeung gas, utamana dipaké pikeun niiskeun na pressurize gas pakait atawa gas widang produksi gas, sarta dipaké dina jarak jauh pipeline pressuriz ...

  • Methane Biogas Reciprocating Piston Compressor

    Métana Biogas Reciprocating Piston Compressor

    BIOGAS COMPRESSOR-RUJUKAN GAMBAR Kompresor gas cocog pikeun rupa-rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.Sumber biogas utamina kalebet fermentasi TPA, pangolahan runtah katering sareng metode sanésna.Eusi utama biogas nyaéta métana, karbon dioksida, jeung média eusi kawilang rendah séjénna.Biogas tiasa dilebetkeun kana kendaraan pikeun dianggo ku pangguna ...

  • CNG Station Natural Gas Piston Compressor

    CNG Station Piston Gas Alam Compressor

    GAMBAR KOMPRESOR-RUJUKAN GAS ALAM Kompresor gas cocog pikeun rupa-rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.Dina prosés ngagunakeun pipa gas alam, alatan jarak pipa, diaméter pipa, siku jeung faktor sejen, Karuksakan pipe tangtu disababkeun, sarta tekanan kamungkinan jadi cukup nalika gas dipaké.Dina waktos ieu, perlu t ...

  • Oir Free Industrial Hydrogen Compressor for H2 Gas

    Oir Free Industrial Hidrogen Compressor pikeun H2 Gas

    HIDROGEN COMPRESSOR-RUJUKAN GAMBAR Kompresor gas cocog pikeun rupa-rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.Runtuyan compressors hidrogén ieu utamana dipaké pikeun (métanol, gas alam, gas batubara) cracking produksi hidrogén, éléktrolisis cai produksi hidrogén, botol hidrogén keusikan, hidrogénasi bénzéna, tar hidrogénasi, cracking katalitik jeung hy ...

  • Chemical Process heavy duty Piston Compressor

    Prosés Kimia tugas beurat Piston Compressor

    GAMBAR KOMPRESOR-REFERENSI PROSES KIMIA Kompresor gas cocog pikeun rupa-rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.Kompresor prosés kimiawi nujul kana prosés komprési piston bolak-balik anu digunakeun pikeun niiskeun rupa-rupa gas média tunggal atanapi campuran dina prosés minyak bumi sareng kimia, ogé sistem daur ulang gas buang kimiawi.Fungsi utama na nyaéta transper ...

  • 3 stage High Pressure Oil Free Nitrogen Piston Compressor

    3 tahap Tekanan Tinggi Minyak Nitrogén Piston Gratis ...

    NITROGEN PISTON COMPRESSOR-RUJUKAN GAMBAR Kompresor gas cocog pikeun rupa-rupa pressurization gas, transportasi jeung kaayaan gawé séjén.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.Kompresor nitrogén mangrupikeun produk utama perusahaan urang, kalayan téknologi dewasa sareng stabilitas anu luhur.Utamana kaasup compressors gas alam badag tur sedeng-ukuran.Tekanan ngurangan dibasajankeun 0.1MPa mun 25.0MPa, sarta kapindahan nu Bulan ti 0 ...

  • LNG-BOG Piston Compressor for Natural Gas Station

    LNG-BOG Piston Compressor pikeun SPBU Pengetahuan Alam

    GZ runtuyan tabel parameter kompresor diafragma Modél Konsumsi cai cooling (t/h) Displacement (Nm³/h) Tekanan asupan (MPa) Tekanan knalpot (MPa) Dimensi L×W×H(mm) Beurat (t) Daya Motor (kW) 1 GZ-2/3 1.0 2.0 0.0 0.3 1200×700×1100 0.5 2.2 2 GZ-5/0.5-10 0.2 5.0 0.05 1.0 1400×740×1240 0.5 2.2 2 GZ-5/0.5-10 0.2 5.0 0.05 1.0 1400×740×1240 0.65 2.0.5×5.0.65 2.0.5 ×1200 0,75 4,0 4 GZ-15/3-19 0,5 15 0,3 1,9 1400 × 740 × 1330 0,75 4,0 5 GZ-30/5-10 0,5 30 0,5 1,0 1,0 140 × 3,0 5 GZ-30/5-10 ...

  • 93%-95% Purity PSA oxygen generator for sale

    93% -95% Purity PSA oksigén generator pikeun diobral

    Xuzhou Huayan Gas Equipment Co., Ltd. nyaéta produsén profésional generator oksigén PSA kalawan CE jeung sertifikasi ISO .Choose generator oksigén tina model baku urang, atawa ménta kami mendesain generator oksigén custom-dijieun pikeun cocog kabutuhan Anjeun.Anjeun bakal manggihan harga heran modest.generator oksigén kami adopts téhnologi Pressure Swing Adsorption pikeun ngahasilkeun oksigén tina hawa dikomprés.Generator Oksigén séri HYO sayogi dina modél standar anu béda-béda kalayan kapasitas ...

PERCAYA KAMI, PILIH KAMI

PERCAYA KAMI, PILIH KAMI TENTANG KAMI

  • about

Katerangan ringkes:

Xuzhou Huayan Gas Equipment Co., Ltd., Nyaéta panyadia compressors gas ngarah, Pausahaan ieu kantor pusatna di Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, China. Nyertakeun wewengkon 91.260㎡, Kusabab produksi compressors gas taun 1965, parusahaan kami geus akumulasi. desain euyeub tur pangalaman manufaktur, Boga forging profésional, casting, perlakuan panas, las, machining, test assembly jeung produksi sejen tur kamampuhan ngolah, Jeung parabot nguji teknis lengkep jeung métode, Urang bisa ngarancang, pabrik jeung masang produk nurutkeun parameter konsumén .an kaluaran taunan 500 sét rupa compressors gas geus formed.At hadir, tekanan outlet compressor dihasilkeun ku pausahaan bisa ngahontal nepi ka 50MPa, produk urang nutupan widang pertahanan nasional, aerospace, kakuatan nuklir, pétrokimia jeung widang lianna. .

ACARA & TRADE nembongkeun

Ilubiung dina kagiatan paméran

  • Bubuka purity High PSA nitrogén generator

    Inpormasi Prinsip Generator PSA Nitrogén: Adsorpsi tekanan ayun ngagunakeun tabung molekular karbon salaku adsorben pikeun produksi nitrogén.Dina tekanan anu tangtu, tabung molekular karbon tiasa nyerep langkung seueur oksigén dina hawa tibatan nitrogén.Ku kituna, ngaliwatan ...

  • Naon anu kuring kedah diperhatoskeun nalika mariksa tangki panyimpen cairan cryogenic?

    Cryogenic inspeksi tank gudang cair dibagi kana inspeksi éksternal, inspeksi internal tur inspeksi multi-faceted.Pamariksaan périodik tina bak panyimpen cryogenic kedah ditangtukeun dumasar kana kaayaan téknis pamakean bak panyimpen.Sacara umum, exter ...

  • Kompresor Oksigén 4 Tahap Gratis Minyak

    Perusahaan kami mangrupikeun panyayogi solusi sistem compressor gas bébas minyak di China, sareng perusahaan téknologi tinggi profésional anu ngembangkeun sareng ngahasilkeun compressor tanpa minyak.Perusahaan ngagaduhan sistem jasa pamasaran lengkep sareng kamampuan panalungtikan sareng pamekaran kontinyu anu kuat....

  • Dua sét Generator Oksigén 20M3 Dikirim Ka Peru

    Ngaran: Oksigén generator Modél: Hyo-20 Kamampuh: 20 Nm3 / H keusikan tekenan: 150bar atanapi 200bar Jumlah Silinder dieusian a.: 80 Silinder 6m3 Per Poé (40L / 150bar) Jumlah Silinder dieusian B .: 48 Silinder 1. Per Poé (50L/200bar) Saringan Molekul: Sistem Kontrol Séolit: PLC Contr...

  • Pangiriman Silinder Oksigén Ka Étiopia

    Kami ngirimkeun 480 potongan silinder baja oksigén ka Étiopia dina 21 Désémber 2021.Silinder nyaéta jenis wadah tekanan.Ieu nujul kana tabung gas mobile refillable kalayan tekanan desain 1-300kgf / cm2 sarta volume teu leuwih ti 1m3, ngandung gas dikomprés atanapi hig ...

  • wolong
  • hoerbiger
  • siemens
  • wika