• banner 8

CNG Station Piston Gas Alam Compressor

Katerangan pondok:


  • merek:Huayan Gas
  • Tempat Asal:Cina·Xuzhou
  • Struktur kompresor:Kompresor piston
  • model:ZW-0.2/1-18 (disesuaikeun)
  • Aliran volume:3NM3 / jam ~ 1000NM3 / jam (disesuaikeun)
  • Voltaseu: :380V/50Hz (disesuaikeun)
  • Tekanan kaluaran maksimum:100MPa (disesuaikeun)
  • kakuatan motor:2.2KW ~ 30KW (ngaropéa)
  • bising: <80dB
  • Laju crankshaft:350 ~ 420 rpm / mnt
  • Kaunggulan:tekanan haseup design tinggi, euweuh polusi pikeun gas dikomprés, kinerja sealing alus, résistansi korosi bahan pilihan.
  • Sertipikat:ISO9001, sertipikat CE, jsb.
  • Rincian produk

    Tag produk

    GAMBAR KOMPRESOR-RUJUKAN GAS ALAM

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    PANJELASAN PRODUK

    Kompresor gas cocog pikeun sagala rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.

    Dina prosés ngagunakeun pipa gas alam, alatan jarak pipa, diaméter pipa, siku jeung faktor sejen, Karuksakan pipe tangtu disababkeun, sarta tekanan kamungkinan jadi cukup nalika gas dipaké.Dina waktos ieu, perlu ngagunakeun alat booster pikeun ningkatkeun tekanan gas alam pikeun nyumponan sarat pamakean.

    Casing gas dipaké pikeun ngahasilkeun minyak tina sumur minyak.Bakal aya gas alam dina casing.Upami tekananna luhur, éta bakal mangaruhan produksi minyak.Asalna, éta langsung vented.Kahiji, éta ngotoran lingkungan, sarta séjén nyaéta runtah énergi.Ayeuna pamakéan recovery booster compressor henteu ngan mangpaatna pikeun produksi minyak jeung perlindungan lingkungan, tapi ogé ukuran alus pikeun maksimalkeun pungsi kauntungan ékonomi.Komponén utama gas nyaéta métana, étana, karbon tilu, karbon opat sareng gas-gas sanés.Ogé bakal aya hidrogén sulfida jeung cai dicampurkeun di jerona, sarta komposisi relatif dicampur.Sateuacan lebetkeun kompresor, umumna kedah dimurnikeun pikeun ngaleungitkeun akrobat sareng cai gratis cair.Teras ningkat kana tingkat tekanan anu béda-béda dumasar kana kabutuhan pangguna anu béda.

    A. Digolongkeun dumasar struktur:
    compressors piston boga opat tipe utama: Z, D, V, jsb;
    B. Digolongkeun ku média dikomprés:
    Bisa niiskeun gas langka tur mulia, gas kaduruk tur ngabeledug, jsb.
    C. Digolongkeun dumasar organisasi olahraga:
    Crankshaft nyambungkeun rod, engkol slaider, jsb;
    D. Digolongkeun ku métode cooling:
    cooling cai, cooling minyak, cooling hawa pungkur, cooling alam, jsb;
    E. Digolongkeun ku métode lubrication:
    Tekanan lubrication, splash lubrication, external forced lubrication, jsb.

    IMG_20180525_172821
    IMG_20180507_103413

    Méja compressor-paraméter gas alam

    Méja Parameter Piston Gas Alam Compressor

     

    Modél

    Medium

    Laju aliran(Nm3/h)

    Tekanan asupan(MPa)

    Tekanan knalpot

    (MPa)

    1

    ZW-0.2 / 1-18

    Gas casing

    20

    0.1

    1.8

    2

    ZW-0.4 / 1-18

    Gas casing

    40

    0.1

    1.8

    3

    ZW-0.55 / 1-18

    Gas casing

    55

    0.1

    1.8

    4

    ZW-1.0 / 1-18

    Gas casing

    100

    0.1

    1.8

    5

    ZW-0.2 / 3

    Gas alam

    10

    Biasa

    0.3

    6

    ZW-0.25 / 0.5-2

    Gas alam

    20

    0.05

    0.2

    7

    ZW-0.25 / 40-60

    Gas alam

    520

    4.0

    6.0

    8

    ZW-0.3 / 18-19

    Gas alam

    300

    1.8

    1.9

    9

    ZW-0.5 / 3

    Gas alam

    25

    Biasa

    0.3

    10

    ZW-0.55 / 6-120

    Gas alam

    200

    0.6

    12.0

    11

    ZW-0.6 / (10-16) -40

    Gas alam

    350~530

    1.0~1.6

    4.0

    12

    ZW-0.6 / 2-25

    Gas alam

    90

    0.2

    2.5

    13

    ZW-0.65 / 0.12-0.5

    Gas alam

    35

    0.012

    0.05

    14

    ZW-0.75 / 5.7

    Gas alam

    40

    Biasa

    0.57

    15

    ZW-0.8 / 2-210

    Gas alam

    125

    0.2

    21.0

    16

    ZW-0.85 / 0.8-3

    Gas alam

    80

    0.08

    0.3

    17

    ZW-0.85 / 1-22

    Gas alam

    85

    0.1

    2.2

    18

    ZW-1.0 / (1-2) -25

    Gas alam

    100~150

    0.1~0.2

    2.5

    19

    ZW-1.0 / 5-15

    Gas alam

    310

    0.5

    1.5

    20

    ZW-1.2 / 1.5-22

    Gas alam

    150

    0.15

    2.2

    21

    ZW-1.2 / 20-24

    Gas alam

    1300

    2.0

    2.4

    22

    ZW-1.3 / 4-25

    Gas alam

    340

    0.4

    2.5

    23

    ZW-1.9 / 14.5-20

    Gas alam

    1540

    1.45

    2.0

    24

    ZW-2.0 / (1-2) -10

    Gas alam

    210~310

    0.1~0.2

    1.0

    25

    ZW-2.0 / 0.005-3

    Gas alam

    105

    0.0005

    0.3

    26

    ZW-2.5 / (1-2) -16

    Gas alam

    260~390

    0.1~0.2

    1.6

    27

    ZW-2.5 / 1.72-4.5

    Gas alam

    350

    0.172

    0.45

    28

    ZW-2.5 / 14.5-20

    Gas alam

    2000

    1.45

    2.0

    29

    ZW-2.5 / 2-10

    Gas alam

    390

    0.2

    1.0

    30

    ZW-3.15 / 2.9

    Gas alam

    160

    Biasa

    0.29

    31

    ZW-5.5 / 0.1-1.2

    Gas alam

    315

    0.01

    0.12

    32

    ZW-7 / 0.5-3

    Gas alam

    550

    0.05

    0.3

    33

    ZW-8.5 / 0.5-1.5

    Gas alam

    660

    0.05

    0.15

    34

    VW-9.0 / 7

    Gas alam

    470

    Biasa

    0.7

    35

    VW-7 / 0.3-45

    Gas alam

    470

    0.03

    4.5

    36

    VW-6 / 10-16

    Gas alam

    3400

    1.0

    1.6

    37

    VW-6 / 3-8.5

    Gas alam

    1250

    0.3

    0.85

    38

    VW-5 / 2-9

    Gas alam

    780

    0.2

    0.9

    39

    VW-5.0 / 2-42

    Gas alam

    780

    0.2

    4.2

    40

    VW-4 / 1-20

    Gas alam

    415

    0.1

    2.0

    41

    VW-4 / 5-16

    Gas alam

    1250

    0.5

    1.6

    42

    VW-4.2 / 3-35

    Gas alam

    880

    0.3

    3.5

    43

    VW-3 / 1-45

    Gas alam

    310

    0.1

    4.5

    44

    VW-3.8 / 2-42

    Gas alam

    600

    0.2

    4.2

    45

    VW-20 / 2-5

    Gas alam

    3100

    0.2

    0.5

    46

    VW-2 / 1-42

    Gas alam

    210

    0.1

    4.2

    47

    VW-2.5 / 0.5-18

    Gas alam

    195

    0.05

    1.8

    48

    VW-2.5 / 2-40

    Gas alam

    390

    0.2

    4.0

    49

    VW-2.4 / 0.04-14

    Gas alam

    130

    0.004

    1.4

    50

    VW-15 / 0.5-3

    Gas alam

    200

    0.05

    0.3

    51

    VW-14 / 3-4

    Gas alam

    2900

    0.3

    0.4

    52

    VW-14.5 / 0.5-2

    Gas alam

    1100

    0.05

    0.2

    53

    VW-10 / 2-6.5

    Gas alam

    1500

    0.2

    0.65

    54

    VW-1.9 / 15-24

    Gas alam

    1550

    1.5

    2.4

    55

    VW / 7 / 0.3-45

    Gas alam

    470

    0.03

    4.5

    56

    VW / -15/1

    Gas alam

    800

    Biasa

    0.1

    57

    DW-7/4

    Gas alam

    350

    Biasa

    0.4

    58

    DW-4 / 0.2-12

    Gas alam

    250

    0.02

    1.2

    59

    DW-10/1-45

    Gas alam

    1050

    0.1

    4.5

    KIRIM PARAMETER INQUIRY

    Upami anjeun hoyong kami nyayogikeun anjeun desain téknis anu lengkep sareng petik, punten nyayogikeun parameter téknis di handap ieu, sareng kami bakal ngabales email atanapi telepon anjeun dina 24 jam.

    1.Alur: _____ Nm3 / jam

    2. Tekanan Inlet: _____ Bar (MPa)

    3. Outlet tekanan: _____ Bar (MPa)

    4. Sedeng gas: _____

    Urang bisa ngaluyukeun rupa-rupa compressors.Punten kirimkeun parameter di luhur ka email: Mail@huayanmail.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami