• banner 8

Oir Free Industrial Hidrogen Compressor pikeun H2 Gas

Katerangan pondok:


  • merek:Huayan Gas
  • Tempat Asal:Cina·Xuzhou
  • Struktur kompresor:Kompresor piston
  • model:ZW-0.5/15 (disesuaikeun)
  • Aliran volume:3NM3 / jam ~ 1000NM3 / jam (disesuaikeun)
  • Voltaseu: :380V/50Hz (disesuaikeun)
  • Tekanan kaluaran maksimum:100MPa (disesuaikeun)
  • kakuatan motor:2.2KW ~ 30KW (ngaropéa)
  • bising: <80dB
  • Laju crankshaft:350 ~ 420 rpm / mnt
  • Kaunggulan:tekanan haseup design tinggi, euweuh polusi pikeun gas dikomprés, kinerja sealing alus, résistansi korosi bahan pilihan.
  • Sertipikat:ISO9001, sertipikat CE, jsb.
  • Rincian produk

    Tag produk

    HIDROGEN COMPRESSOR-RUJUKAN GAMBAR

    636374652037947621
    P03

    PANJELASAN PRODUK

    Kompresor gas cocog pikeun sagala rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.

    Runtuyan compressors hidrogén ieu utamana dipaké pikeun (métanol, gas alam, gas batubara) cracking produksi hidrogén, éléktrolisis cai produksi hidrogén, botol hidrogén keusikan, hidrogénasi bénzéna, tar hidrogénasi, cracking katalitik jeung compressors prosés boosting hidrogén lianna.

    ◎Dirancang pikeun aliran prosés husus.

    ◎Sakabeh mesin geus skid-dipasang, kalawan struktur canggih tur airtightness alus.

    ◎ Operasi stabil, pangropéa merenah, panyalindungan kontrol otomatis sampurna.

    A. Digolongkeun dumasar struktur:
    compressors piston boga opat tipe utama: Z, D, V, jsb;
    B. Digolongkeun ku média dikomprés:
    Bisa niiskeun gas langka tur mulia, gas kaduruk tur ngabeledug, jsb.
    C. Digolongkeun dumasar organisasi olahraga:
    Crankshaft nyambungkeun rod, engkol slaider, jsb;
    D. Digolongkeun ku métode cooling:
    cooling cai, cooling minyak, cooling hawa pungkur, cooling alam, jsb;
    E. Digolongkeun ku métode lubrication:
    Tekanan lubrication, splash lubrication, external forced lubrication, jsb.

    IMG_20180525_172821
    IMG_20180507_103413

    HIDROGEN COMPRESSOR-PARAMETER TABEL

    Jumlah

    Modél

    Laju-ngalir (Nm3/h)

    tekanan inlet (Mpa)

    Tekanan knalpot (Mpa)

    Sedeng

    Daya motor (kw)

    Gemblengna diménsi (mm)

    1

    ZW-0.5 / 15

    24

    Tekanan normal

    1.5

    Hhidrogén

    7.5

    1600*1300*1250

    2

    ZW-0.16 / 30-50

    240

    3

    5

    Hhidrogén

    11

    1850*1300*1200

    3

    ZW-0.45 / 22-26

    480

    2.2

    2.6

    Hhidrogén

    11

    1850*1300*1200

    4

    ZW-0.36 / 10-26

    200

    1

    2.6

    Hhidrogén

    18.5

    2000*1350*1300

    5

    ZW-1.2 / 30

    60

    Tekanan normal

    3

    Hhidrogén

    18.5

    2000*1350*1300

    6

    ZW-1.0 / 1.0-15

    100

    0.1

    1.5

    Hhidrogén

    18.5

    2000*1350*1300

    7

    ZW-0.28 / 8-50

    120

    0.8

    5

    Hhidrogén

    18.5

    2100*1350*1150

    8

    ZW-0.3 / 10-40

    150

    1

    4

    Hhidrogén

    22

    1900*1200*1420

    9

    ZW-0.65 / 8-22

    300

    0.8

    2.2

    Hhidrogén

    22

    1900*1200*1420

    10

    ZW-0.65 / 8-25

    300

    0.8

    25

    Hhidrogén

    22

    1900*1200*1420

    11

    ZW-0.4 / (9-10) -35

    180

    0.9-1

    3.5

    Hhidrogén

    22

    1900*1200*1420

    12

    ZW-0.8 / (9-10) -25

    400

    0.9-1

    2.5

    Hhidrogén

    30

    1900*1200*1420

    13

    DW-2.5 / 0.5-17

    200

    0.05

    1.7

    Hhidrogén

    30

    2200*2100*1250

    14

    ZW-0.4 /(22-25)-60

    350

    2.2-2.5

    6

    Hhidrogén

    30

    2000*1600*1200

    15

    DW-1.35/21-26

    1500

    2.1

    2.6

    Hhidrogén

    30

    2000*1600*1200

    16

    ZW-0,5 / (25-31) -43,5

    720

    2.5-3.1

    4.35

    Hhidrogén

    30

    2200*2100*1250

    17

    DW-3.4 / 0.5-17

    260

    0.05

    1.7

    Hhidrogén

    37

    2200*2100*1250

    18

    DW-1.0/7-25

    400

    0.7

    2.5

    Hhidrogén

    37

    2200*2100*1250

    19

    DW-5.0/8-10

    2280

    0.8

    1

    Hhidrogén

    37

    2200*2100*1250

    20

    DW-1.7 / 5-15

    510

    0.5

    1.5

    Hhidrogén

    37

    2200*2100*1250

    21

    DW-5.0/-7

    260

    Tekanan normal

    0.7

    Hhidrogén

    37

    2200*2100*1250

    22

    DW-3.8/1-7

    360

    0.1

    0.7

    Hhidrogén

    37

    2200*2100*1250

    23

    DW-6.5/8

    330

    Tekanan normal

    0.8

    Hhidrogén

    45

    2500*2100*1400

    24

    DW-5.0/8-10

    2280

    0.8

    1

    Hhidrogén

    45

    2500*2100*1400

    25

    DW-8.4/6

    500

    Tekanan normal

    0.6

    Hhidrogén

    55

    2500*2100*1400

    26

    DW-0.7/(20-23)-60

    840

    2-2.3

    6

    Hhidrogén

    55

    2500*2100*1400

    27

    DW-1.8/47-57

    4380

    4.7

    5.7

    Hhidrogén

    75

    2500*2100*1400

    28

    VW-5.8 / 0.7-15

    510

    0.07

    1.5

    Hhidrogén

    75

    2500*2100*1400

    29

    DW-10/7

    510

    Tekanan normal

    0.7

    Hhidrogén

    75

    2500*2100*1400

    30

    VW-4.9 / 2-20

    750

    0.2

    2

    Hhidrogén

    90

    2800*2100*1400

    31

    DW-1.8 / 15-40

    1500

    1.5

    4

    Hhidrogén

    90

    2800*2100*1400

    32

    DW-5/25-30

    7000

    2.5

    3

    Hhidrogén

    90

    2800*2100*1400

    33

    DW-0.9/20-80

    1000

    2

    8

    Hhidrogén

    90

    2800*2100*1400

    34

    DW-25 / 3.5-4.5

    5700

    0.35

    0.45

    Hhidrogén

    90

    2800*2100*1400

    35

    DW-1.5/(8-12)-50

    800

    0.8-1.2

    5

    Hhidrogén

    90

    2800*2100*1400

    36

    DW-15/7

    780

    Tekanan normal

    0.7

    Hhidrogén

    90

    2800*2100*1400

    37

    DW-5.5/2-20

    840

    0.2

    2

    Hhidrogén

    110

    3400*2200*1300

    38

    DW-11 / 0.5-13

    840

    0.05

    1.3

    Hhidrogén

    110

    3400*2200*1300

    39

    DW-14.5 / 0.04-20

    780

    0.004

    2

    Hhidrogén

    132

    4300*2900*1700

    40

    DW-2.5 / 10-40

    1400

    1

    4

    Hhidrogén

    132

    4200*2900*1700

    41

    DW-16 / 0.8-8

    2460

    0.08

    0.8

    Hhidrogén

    160

    4800*3100*1800

    42

    DW-1.3 / 20-150

    1400

    2

    15

    Hhidrogén

    185

    5000*3100*1800

    43

    DW-16/2-20

    1500

    0.2

    2

    Hhidrogén

    28

    6500*3600*1800

    KIRIM PARAMETER INQUIRY

    Upami anjeun hoyong kami nyayogikeun anjeun desain téknis anu lengkep sareng petik, punten nyayogikeun parameter téknis di handap ieu, sareng kami bakal ngabales email atanapi telepon anjeun dina 24 jam.

    1.Alur: _____ Nm3 / jam

    2. Tekanan Inlet: _____ Bar (MPa)

    3. Outlet tekanan: _____ Bar (MPa)

    4. Sedeng gas: _____

    Urang bisa ngaluyukeun rupa-rupa compressors.Punten kirimkeun parameter di luhur ka email: Mail@huayanmail.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami