• banner 8

Tentang Kami

Tentang Kami

changfang-300x187

Profil Perusahaan

Xuzhou Huayan Gas Equipment Co., Ltd., Nyaéta panyadia compressors gas ngarah, Pausahaan ieu kantor pusatna di Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, China. Nyertakeun wewengkon 91.260㎡, Kusabab produksi compressors gas di 1965,

Pausahaan urang geus akumulasi desain euyeub tur pangalaman manufaktur, Boga forging profésional, casting, perlakuan panas, las, machining, test assembly jeung produksi sejen tur kamampuhan ngolah, Jeung parabot nguji teknis lengkep jeung métode, Urang bisa ngarancang, pabrik jeung masang produk nurutkeun kana. parameter konsumén.

 

 

微信图片_20210908155149

Kapasitas produksi

Kaluaran taunan 500 sét rupa-rupa compressors gas geus formed.At hadir, tekanan outlet compressor dihasilkeun pausahaan bisa ngahontal nepi ka 50MPa, produk urang nutupan widang pertahanan nasional, aerospace, kakuatan nuklir, pétrokimia jeung widang lianna.

produk urang geus diékspor ka puluhan nagara sakuliah dunya,Utamana: Indonesia, Mesir, Vietnam, Koréa Kidul, Thailand, Finlandia, Australia, Céko, Ukraina, Rusia jeung nagara séjén, Urang bisa nyadiakeun solusi hiji-eureun lengkep pikeun unggal Palanggan di sakumna dunya, Perusahaan kami ngajamin yén unggal palanggan dijamin ku produk kualitas luhur sareng sikep jasa anu saé.

Naha milih kami?

feature-04

10+

Langkung ti 10 panemuan produk compressor gas sareng patén praktis énggal.

feature-02

20+

Produk diékspor ka langkung ti 20 nagara, Dijieun di Cina, Paménta Internasional

feature-03

91000㎡

Pausahaan urang aya di Xuzhou, Cina, ngawengku wewengkon 91.260 ㎡ sarta aréa wangunan 55.497 ㎡.

feature-01

50+

Langkung ti 50 taun pangalaman manufaktur compressor gas

feature-05

100%

Tim profésional, tetep ningkatkeun, ngahasilkeun produk sareng jasa compressor gas kualitas luhur, sareng narékahan pikeun 100% kapuasan pelanggan