• banner 8

Sajarah pausahaan

Sajarah pausahaan

about-us-1024x488

Ti 1905 dugi ka 1916, miheulaan perusahaan nyaéta Depot Lokomotif Kareta Api Xuzhou Longhai, anu diadegkeun nalika Perancis sarengBélgia investasi dina pangwangunan Longhai Railway di Cina.
Dina taun 1951, Tentara Pembebasan Rakyat Korps Kareta api ngawasa sareng ngarobih kana Pabrik Mesin Kahiji Korps Kareta api.
Taun 1960, compressor piston 132KW munggaran suksés dikembangkeun
Taun 1962, éta diganti ngaranna jadi Pabrik Tentara Pembebasan Rakyat Cina 614,
Taun 1984, sanggeus dirobah jadi pabrik, éta dihijikeun jadi Departemen Karéta api sarta dirobah jadi Departemen Komando Téknik Kareta api.Pabrik Mesin Xuzhou.
Taun 1995, sacara resmi namina Xuzhou Machinery General Plant of China Railway Construction Corporation, anu mangrupikeun anak perusahaan tina Aset Milik Nagara.Komisi Pengawasan sareng Administrasi.
Taun 2008, dumasar kana Dokumén Déwan Nagara No.Konstruksi Corporation Xuzhou Mesin Plant ieu hasil restrukturisasi.