• banner 8

Tugas beurat Hidrogen Oksigén Hélium Gas Booster Diafragma Compressor manufacrurer

Katerangan pondok:


  • merek:Huayan
  • Tempat Asal:Cina·Xuzhou
  • Struktur kompresor:Kompresor diafragma
  • model:runtuyan GZ
  • Aliran volume:3NM3 / jam ~ 1000NM3 / jam (disesuaikeun)
  • Voltaseu: :380V/50Hz (disesuaikeun)
  • Tekanan kaluaran maksimum:100MPa (disesuaikeun)
  • kakuatan motor:2.2KW ~ 30KW (ngaropéa)
  • bising: <80dB
  • Laju crankshaft:350 ~ 420 rpm / mnt
  • Kaunggulan:tekanan haseup design tinggi, euweuh polusi pikeun gas dikomprés, kinerja sealing alus, résistansi korosi bahan pilihan.
  • Sertipikat:ISO9001, sertipikat CE, jsb.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    The Diafragma Compressor mangrupakeun compressor kapindahan positif jeung struktur husus.Ieu mangrupikeun metode komprési tingkat pangluhurna dina widang komprési gas.Métode komprési ieu henteu ngagaduhan polusi sekundér sareng gaduh panyalindungan anu saé pikeun gas anu dikomprés.Mibanda rasio komprési badag, boga kinerja sealing alus, sarta gas dikomprés teu polusi ku minyak lubricating jeung pangotor padet lianna.Ku alatan éta, éta cocog pikeun compressing-purity tinggi, langka tur mulia, kaduruk, ngabeledug, toksik sarta ngabahayakeun, corrosive, sarta gas-tekanan tinggi.Métode komprési ieu biasana ditunjuk sacara internasional pikeun niiskeun gas-gas murni, gas anu gampang kaduruk sareng ngabeledug, gas beracun, sareng oksigén.jeung loba deui.
    A. Digolongkeun dumasar struktur:
    compressors diafragma boga opat tipe utama: Z, V, D, L, jsb;
    B. Digolongkeun ku bahan diafragma:
    Bahan diafragma tina compressors diafragma nyaéta diafragma logam (kaasup logam hideung jeung logam non-ferrous) jeung diafragma non-logam;
    C. Digolongkeun ku média dikomprés:
    Bisa niiskeun gas langka tur mulia, gas kaduruk tur ngabeledug, gas-purity tinggi, gas corrosive, jsb.
    D. Digolongkeun dumasar organisasi olahraga:
    Crankshaft nyambungkeun rod, engkol slaider, jsb;
    E. Digolongkeun ku métode cooling:
    cooling cai, cooling minyak, cooling hawa pungkur, cooling alam, jsb;
    F. Digolongkeun ku métode lubrication:
    Tekanan lubrication, splash lubrication, external forced lubrication, jsb.

    IMG_20180525_172821
    IMG_20180507_103413

    GZ séri diafragma compressor-paraméter tabel

    GZ runtuyan diafragma compressor tabel parameter
      Modél Niiskeun
    cai (L/h)
    Aliran
    (Nm³ / h)
    Inlet
    tekanan
    (MPa)
    Outlet
    tekanan (MPa)
    Ukuran L×W×H(mm) Beurat (kg) Motor
    Daya (kW)
    1 GZ-2/3 1000 2.0 0.0 0.3 1200×700×1100 0 2.2
    2 GZ-5 / 0.5-10 200 5.0 0.05 1.0 1400 × 740 × 1240 650 2.2
    3 GZ-5/13-200 400 5.0 1.3 20 1500 × 760 × 1200 750 4.0
    4 GZ-15/3-19 500 15 0.3 1.9 1400 × 740 × 1330 750 4.0
    5 GZ-30/5-10 500 30 0.5 1.0 1400 × 740 × 1330 700 3.0
    6 GZ-50 / 9.5-25 600 50 0.95 2.5 1500 × 760 × 1200 750 5.5
    7 GZ-20/5-25 600 20 0.5 2.5 1400×760×1600 650 4.0
    8 GZ-20/5-30 1000 20 0.5 3.0 1400×760×1600 650 5.5
    9 GZ-12 / 0.5-8 400 12 0.05 0.8 1500 × 760 × 1200 750 4.0
    10 GZ—5/0.5-8 200 5.0 0.05 0.8 1400 × 740 × 1240 650 2.2
    11 GZ-14/39-45 500 14 3.9 4.5 1000×460×1100 700 2.2
    12 GZ-60/30-40 2100 60 3.0 4.0 1400×800×1300 750 3.0
    13 GZ-80/59-65 500 80 5.9 6.5 1200 × 780 × 1200 750 7.5
    14 GZ-30/7-30 1000 30 0.7 3.0 1400×760×1600 650 5.5
    15 GZ-10 / 0.5-10 200 10 0.05 1.0 1400 × 800 × 1150 500 4.0
    16 GZ-5/8 200 5.0 0.0 0.8 1400 × 800 × 1150 500 3.0
    17 GZ-15/10-100 600 15 1.0 10 1400 × 850 × 1320 1000 5.5
    18 GZ-20/8-40 1000 20 0.8 4.0 1400 × 850 × 1320 1000 4.0
    19 GZ-20/32-160 1000 20 3.2 16 1400 × 850 × 1320 1000 5.5
    20 GZ-30 / 7.5-25 1000 30 0.75 2.5 1400 × 850 × 1320 1000 7.5
    21 GZ-5 / 0.1-7 1000 5.0 0.01 0.7 1200×750×1000 600 2.2
    22 GZ-8/5 1000 8.0 0.0 0.5 1750 × 850 × 1250 1000 3.0
    23 GZ-11 / 0.36-6 400 11 0.036 0.6 1500 × 760 × 1200 750 3.0
    24 GZ-3/0.2 1000 3.0 0.0 0.02 1400×800×1300 1000 2.2
    25 GZ-80/20-35 1500 80 2.0 3.5 1500×800×1300 900 5.5
    26 GZ-15/30-200 1000 15 3.0 20 1400×1000×1200 800 4.0
    27 GZ-12/4-35 1000 12 0.4 3.5 1500×1000×1500 800 5.5
    28 GZ-10 / 0.5-7 400 10 0.05 0.7 1500 × 760 × 1200 750 3.0
    29 GZ-7 / 0.1-6 1000 7.0 0.01 0.6 1200 × 900 × 1200 800 3.0
    30 GZ-20/4-20 1000 20 0.4 2.0 1400 × 850 × 1320 750 2.2
    31 GZF-42 / 120-350 1200 42 12 35 900 × 630 × 834 420 5.5
    32 GZ-7 / 0.1-6 1500 7 0.01 0.6 1200 × 900 × 1200 800 3.0
    33 GZ-120/80-85 1500 100 8.0 8.5 1200 × 900 × 1200 800 4.0
    34 GZ-5/6-10 1000 5.0 0.6 1.0 1200×700×1100 700 2.2
    35 GZ-7 / 50-350 1000 7.0 5.0 35 1150 × 700 × 1100 450 3.0
    36 GZ-20/7-30 1000 20 0.7 3.0 1400 × 760 × 1100 750 4.0
    37 GZ-62/40-56 1500 62 4.0 5.6 1200×700×1100 450 3.0
    38 GZ-15/10-12 1500 15 1.0 1.2 1200×700×1100 500 3.0
    39 GZ-14/6-20 1000 14 0.6 2.0 1200×700×1100 500 2.2
    40 GZ-350/120-450 1000 350 5-20 450 2350 × 1850 × 1100 7000 37
    41 GZ-936/8-8.3 2000 936 0.8 0.83 2100 × 1500 × 1700 2000 15

    KIRIM PARAMETER INQUIRY

    Upami anjeun hoyong kami nyayogikeun anjeun desain téknis anu lengkep sareng petik, punten nyayogikeun parameter téknis di handap ieu, sareng kami bakal ngabales email atanapi telepon anjeun dina 24 jam.

    1.Alur: _____ Nm3 / jam

    2. Tekanan Inlet: _____ Bar (MPa)

    3. Outlet tekanan: _____ Bar (MPa)

    4. Sedeng gas: _____

    Urang bisa ngaluyukeun rupa-rupa compressors.Punten kirimkeun parameter di luhur ka email: Mail@huayanmail.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami