• spanduk 8

GL-150/6-200 High Pressure Hydrogén Compressor Oksigén CO2 Diafragma Compressor

Katerangan pondok:


  • Tipe Struktur:Tipe L
  • Perjalanan Piston:110-180mm
  • Max gaya piston:20KN-90KN
  • Max tekanan discharge:100MPa
  • Rentang Laju Aliran:10-1000Nm3 / h
  • Modeu drive:Listrik
  • Rentang Laju Aliran:30-2000nm3/H
  • Daya Motor:22kw-200kw
  • Max. Tekanan Discharge:100MPa
  • Bahan:Beusi sténless
  • Paket Angkutan:Fumigation Box Kayu, ku Laut
  • Kinerja:Low Noise, Variabel Frékuénsi, Ledakan-Buktina, Korosi-Buktina
  • Rincian produk

    Tag produk

                                                                                Reciprocating lengkep Minyak-Free Diafragma Compressor
                                                        

    Pausahaan urang ngahususkeun dina nyieun rupa-rupa compressors, kayaning: compressor diafragma, compressor piston, compressors hawa, generator Nitrogén, generator Oksigén, silinder Gas, jsb.Sadaya produk tiasa disaluyukeun dumasar kana parameter anjeun sareng sarat anu sanés.
    Prinsip prosés
    Kompresor diafragmaNumutkeun kabutuhan pangguna, pilih jinis kompresor anu pas pikeun nyumponan kabutuhan pangguna.Diafragma compressor diafragma logam lengkep misahkeun gas tina sistem minyak hidrolik pikeun mastikeun kamurnian gas sareng teu aya polusi kana gas.Dina waktos anu sami, téknologi manufaktur canggih sareng téknologi desain rohangan mémbran anu akurat diadopsi pikeun mastikeun kahirupan jasa diafragma compressor diafragma.Taya polusi: grup diafragma logam lengkep misahkeun gas prosés tina minyak hidrolik jeung bagian minyak lubricating pikeun mastikeun purity gas.
    Struktur Utama
    Struktur compressor diafragma utamana diwangun ku motor, basa, crankcase, mékanisme beungkeut crankshaft, komponén silinder, rod panyambung crankshaft, piston, pipa minyak jeung gas, sistem kontrol listrik jeung sababaraha asesoris.
    Jenis Média Gas
    Kompresor kami tiasa niiskeun amonia, propiléna, nitrogén, oksigén, hélium, hidrogén, hidrogén klorida, argon, hidrogén klorida, hidrogén sulfida, hidrogén bromida, étiléna, asetiléna, jsb.
    Kaunggulan
    1.kinerja sealing alus
    Diafragma compressor mangrupakeun jenis struktur husus kapindahan compressor.The gas teu kedah lubrication, kinerja sealing téh alus, sedeng komprési teu kontak kalayan pelumas wae, sarta moal aya polusi dina prosés komprési. Ieu hususna cocog pikeun purity tinggi (99.9999%), laju, kacida corrosive, toksik sarta ngabahayakeun, inflammable sarta explosive.Compression, transportasi jeung botol keusikan gases.Membrane sirah ieu disegel ku inlaid ganda O-ring, sarta pangaruh sealing na jauh leuwih hade tinimbang nu. tina tipe kabuka.
    2.Silinder boga kinerja dissipation panas alus
    Silinder kerja compressor diafragma boga kinerja dissipation panas alus tur deukeut ka compression.It isothermal bisa ngadopsi rasio komprési luhur sarta cocog pikeun compressing gas-tekanan tinggi.
    3.Laju kompresor rendah sareng umur jasa bagian anu rentan diperpanjang.Tipe anyar kurva rongga diafragma ningkatkeun efisiensi volume compressor, ngaoptimalkeun jinis nilai, sareng ngadopsi metode perlakuan panas khusus pikeun diafragma, anu ningkatkeun umur jasa. kompresor.
    4.The cooler efisiensi tinggi diadopsi, nu ngajadikeun sakabeh mesin low dina suhu sarta luhur di efficiency.The hirup jasa tina minyak lubricating, O-ring jeung cinyusu nilai bisa berkepanjangan appropriately .Dina kaayaan minuhan parameter téhnologis meuli urang, struktur. leuwih maju, lumrah jeung hemat energi.
    5.Struktur alarem beubeulahan diafragma geus maju, lumrah tur reliable.The instalasi diafragma boga directionality sarta gampang pikeun ngaganti.
    6.Bagian-bagian sareng komponen-komponen sadaya alat-alatna museur dina sasis anu dipasang skid, anu cocog pikeun transportasi, pamasangan sareng manajemén.

    GV runtuyan diafragma compressor:
    Tipe struktur: tipe V
    Piston Travel: 70-130mm
    Max gaya piston: 10KN-30KN
    Max ngurangan tekanan: 50MPa
    Rentang Laju Aliran: 2-100Nm3 / h
    Kakuatan motor: 2.2KW-30KW

    图1

    Kompresorisdiwangun ku atilu potongan diafragma.diafragma ieu clamped sapanjang wewengkon sabudeureun ku sisi minyak hidrolik jeung samping gas prosés tina prosés.Diafragma didorong ku supir hidrolik dina sirah pilem pikeun ngahontal komprési sareng transportasi gas.Awak utama compressor diafragma diwangun ku dua sistem: sistem minyak hidrolik jeung sistem komprési gas, sarta mémbran logam misahkeun dua sistem ieu.

    图2

    Dasarna, struktur compressor diafragma dibagi jadi dua bagian: kerangka hidrolik jeung kerangka gaya pneumatic.Salila prosés komprési, aya dua léngkah: stroke nyeuseup jeung stroke pangiriman.

     

    spésifikasi rujukan

    Modél Konsumsi cai cooling (t/h) Kapindahan (Nm³/h) Tekanan asupan (MPa) Tekanan knalpot (MPa) Ukuran L×W×H(mm) Beurat (t) Daya Motor (kW)
    1 GL-10/160 1 10 atmo 16 2200 × 1200 × 1300 1.6 7.5
    2 GL-25/15 1 25 tomo 1.5 2200 × 1200 × 1300 1.6 7.5
    3 GL-20/12-160 1 20 1.2 16 2200 × 1200 × 1300 1.6 7.5
    4 GL-70/5-35 1.5 70 0.5 3.5 2000×1000×1200 1.6 15
    5 GL-20/10-150 1.5 20 1.0 15 2200 × 1200 × 1300 1.6 15
    6 GL-25/5-150 1.5 25 0.5 15 2200 × 1200 × 1300 1.6 15
    7 GL-45/5-150 2 45 0.5 15 2600 × 1300 × 1300 1.9 18.5
    8 GL-30/10-150 1.5 30 1.0 15 2300 × 1300 × 1300 1.7 11
    9 GL-30/5-160 2 30 0.5 16 2800 × 1300 × 1200 2.0 18.5
    10 GL-80 / 0,05-4 4.5 80 0.005 0.4 3500 × 1600 × 2100 4.5 37
    11 GL-110/5-25 1.4 110 0.5 2.5 2800 × 1800 × 2000 3.6 22
    12 GL-150 / 0.3-5 1.1 150 0.03 0.5 3230 × 1770 × 2200 4.2 18.5
    13 GL-110/10-200 2.1 110 1 20 2900 × 2000 × 1700 4 30
    14 GL-170 / 2.5-18 1.6 170 0.25 1.8 2900 × 2000 × 1700 4 22
    15 GL-400/20-50 2.2 400 2.0 5.0 4000 × 2500 × 2200 4.5 30
    16 GL-40/100 3.0 40 0.0 10 3700 × 1750 × 2000 3.8 30
    17 GL-900/300-500 3.0 900 30 50 3500 × 2350 × 2300 3.5 55
    18 GL-100/3-200 3.5 100 0.3 20 3700 × 1750 × 2150 5.2 55

    Pintonan gambar

    IMG_20180525_172811

    微信图片_20220106103430

    微信图片_20211231143659

     

    相关产品

    证书

    包装

    RFQ

    1.How pikeun meunangkeun petik ajakan tina compressor gas?

    1) Laju Aliran/Kapasitas : ___ Nm3/jam

    2) Tekanan Nyeuseup/ Inlet : ____ Bar

    3) Discharge / Outlet Tekanan: ____ Bar

    4) Sedeng Gas :_____

    5)Tegangan jeung Frékuénsi: ____ V/PH/HZ

     

    2. Sabaraha lami waktos pangiriman?

    Waktu pangiriman sakitar 30-90 dinten.

     

    3.What ngeunaan tegangan produk?Tiasa aranjeunna ngaropéa?

    Sumuhun, tegangan bisa ngaropéa nurutkeun inquire Anjeun.

     

    4.Can anjeun nampi pesenan OEM?

    Leres, pesenan OEM pisan wilujeng sumping.

     

    5.Will anjeun nyadiakeun sababaraha suku cadang mesin?

    Sumuhun, urang bakal .


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami