• banner 8

tekanan tinggi Oilfield Reciprocating Piston Compressor

Katerangan pondok:


  • merek:Huayan Gas
  • Tempat Asal:Cina·Xuzhou
  • Struktur kompresor:Kompresor piston
  • model:DW-6.4 / 0.5-2 (disesuaikeun)
  • Aliran volume:3NM3 / jam ~ 1000NM3 / jam (disesuaikeun)
  • Voltaseu: :380V/50Hz (disesuaikeun)
  • Tekanan kaluaran maksimum:100MPa (disesuaikeun)
  • kakuatan motor:2.2KW ~ 30KW (ngaropéa)
  • bising: <80dB
  • Laju crankshaft:350 ~ 420 rpm / mnt
  • Kaunggulan:tekanan haseup design tinggi, euweuh polusi pikeun gas dikomprés, kinerja sealing alus, résistansi korosi bahan pilihan.
  • Sertipikat:ISO9001, sertipikat CE, jsb.
  • Rincian produk

    Tag produk

    OILFIELD COMPRESSOR-RUJUKAN GAMBAR

    636337506020022982
    636337506087415101

    PANJELASAN PRODUK

    Kompresor gas cocog pikeun sagala rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.

    Kalayan ngembangkeun industri minyak bumi, compressors gas alam geus loba dipaké dina widang minyak jeung gas, utamana dipaké pikeun niiskeun na pressurize gas pakait atawa gas widang produksi gas, sarta dipaké dina jarak jauh pipeline angkutan pressurization, alam. ngolah gas, sareng transportasi., Pressurization jeung ngumpul gas alam sejen tur sistem prosés transportasi jeung generasi kakuatan gas alam, tutuwuhan processing minyak jeung gas sarta kasempetan séjén.Pilihan unit compressor oilfield kudu nuturkeun prinsip téhnologi canggih, operasi dipercaya, pangropéa gampang, adjustment beban fléksibel tur konsumsi énergi low.

    ◎Wide rentang asupan hawa jeung rentang aplikasi lega.

    ◎ Gampang dipasang dina situs.

    ◎ Lumaku pikeun kaayaan médan minyak jeung gas parna.

    A. Digolongkeun dumasar struktur:
    compressors piston boga opat tipe utama: Z, D, V, jsb;
    B. Digolongkeun ku média dikomprés:
    Bisa niiskeun gas langka tur mulia, gas kaduruk tur ngabeledug, jsb.
    C. Digolongkeun dumasar organisasi olahraga:
    Crankshaft nyambungkeun rod, engkol slaider, jsb;
    D. Digolongkeun ku métode cooling:
    cooling cai, cooling minyak, cooling hawa pungkur, cooling alam, jsb;
    E. Digolongkeun ku métode lubrication:
    Tekanan lubrication, splash lubrication, external forced lubrication, jsb.

    IMG_20180525_172821
    IMG_20180507_103413

    Méja compressor-paraméter widang minyak

    Oilfield piston Compressor Table Parameter

     

    Modél

    Laju aliran

    (Nm³/h)

    Tekanan asupan (MPa)

    Tekanan knalpot (MPa)

    Daya rotor (kw)

    Diménsi

    L×W×H(mm)

    1

    ZW-1.2 / 0.01- (35-40)

    60

    0.001

    3.5-4.0

    15

    1000 × 580 × 870

    2

    ZW-0.4 / 2-250

    60

    0.2

    25

    18.5

    2800 × 2200 × 1600

    3

    DW-6.4 / 0.5-2

    500

    0.05

    0.2

    22

    2100 × 1600 × 1350

    4

    DW-7.4/(0-0.5)-2

    480

    0-0.05

    0.2

    30

    2100 × 1600 × 1350

    5

    DW-5.8 / 0.5-5

    400-500

    0.05

    0.5

    37

    2100 × 1600 × 1350

    6

    DW-10/2

    510

    Biasa

    0.2

    37

    2100 × 1600 × 1350

    7

    VW-1.1 / 2-250

    170

    0.2

    25

    45

    3400 × 2100 × 1600

    8

    DW-2.05/(5-9)-20

    625

    0.5-0.9

    2

    55

    2200×1600×1200

    9

    VW-25 / (0.2-0.3) -1.5

    1620

    0.02-0.03

    0.15

    75

    2400 × 1800 × 1500

    10

    DW-1.75 / 2-200

    270

    0.2

    20

    75

    3400 × 2200 × 1600

    11

    VW-19.20 / 0.5-3.5

    1500

    0.05

    0.35

    110

    3400 × 2200 × 1300

    12

    DW-9.1 / 0.05-32

    500

    0.005

    3.2

    110

    3400 × 2200 × 1300

    13

    DW-0.48/40-250

    900

    4

    25

    110

    3500 × 2200 × 1600

    14

    DW-6.0/(1-3)-25

    840

    0.1-0.3

    2.5

    132

    4200 × 2200 × 1500

    15

    DW-13.5/(1-3)-(5-7)

    2040

    0.1-0.3

    0.5-0.7

    132

    4200 × 2200 × 1500

    16

    VW-6.7 / 2-25

    1020

    0.2

    2.5

    160

    4500 × 2800 × 1500

    17

    DW-6.71 / 5-30

    2083

    0.5

    3

    185

    5500 × 3200 × 1600

    18

    VW-2.6 / 5-250

    800

    0.5

    25

    185

    5500 × 3200 × 1600

    19

    DW-67/1.5

    3420

    Biasa

    0.15

    185

    5500 × 3200 × 1600

    20

    DW-1.4 / 20-250

    1440

    2

    25

    220

    5800 × 3200 × 1600

    21

    DW-0.9/40-250

    1860

    4

    25

    110

    4000 × 2200 × 1580

    22

    DW-34 / 1.04-8.5

    3540

    0.104

    0.85

    315

    6500 × 4500 × 1600

    KIRIM PARAMETER INQUIRY

    Upami anjeun hoyong kami nyayogikeun anjeun desain téknis anu lengkep sareng petik, punten nyayogikeun parameter téknis di handap ieu, sareng kami bakal ngabales email atanapi telepon anjeun dina 24 jam.

    1.Alur: _____ Nm3 / jam

    2. Tekanan Inlet: _____ Bar (MPa)

    3. Outlet tekanan: _____ Bar (MPa)

    4. Sedeng gas: _____

    Urang bisa ngaluyukeun rupa-rupa compressors.Punten kirimkeun parameter di luhur ka email: Mail@huayanmail.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami