• banner 8

Métana Biogas Reciprocating Piston Compressor

Katerangan pondok:


  • merek:Huayan Gas
  • Tempat Asal:Cina·Xuzhou
  • Struktur kompresor:Kompresor piston
  • model:VW-7/1-45 (disesuaikeun)
  • Aliran volume:3NM3 / jam ~ 1000NM3 / jam (disesuaikeun)
  • Voltaseu: :380V/50Hz (disesuaikeun)
  • Tekanan kaluaran maksimum:100MPa (disesuaikeun)
  • kakuatan motor:2.2KW ~ 30KW (ngaropéa)
  • bising: <80dB
  • Laju crankshaft:350 ~ 420 rpm / mnt
  • Kaunggulan:tekanan haseup design tinggi, euweuh polusi pikeun gas dikomprés, kinerja sealing alus, résistansi korosi bahan pilihan.
  • Sertipikat:ISO9001, sertipikat CE, jsb.
  • Rincian produk

    Tag produk

    BIOGAS COMPRESSOR-RUJUKAN GAMBAR

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    PANJELASAN PRODUK

    Kompresor gas cocog pikeun sagala rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.

    Sumber biogas utamina kalebet fermentasi TPA, pangolahan runtah katering sareng metode sanésna.Eusi utama biogas nyaéta métana, karbon dioksida, jeung média eusi kawilang rendah séjénna.Biogas tiasa dilebetkeun kana kendaraan pikeun dianggo ku pangguna ngalangkungan compressor boosting.

    A. Digolongkeun dumasar struktur:
    compressors piston boga opat jenis utama: Z, V, jsb;
    B. Digolongkeun ku média dikomprés:
    Bisa niiskeun gas langka tur mulia, gas kaduruk tur ngabeledug, jsb.
    C. Digolongkeun dumasar organisasi olahraga:
    Crankshaft nyambungkeun rod, engkol slaider, jsb;
    D. Digolongkeun ku métode cooling:
    cooling cai, cooling minyak, cooling hawa pungkur, cooling alam, jsb;
    E. Digolongkeun ku métode lubrication:
    Tekanan lubrication, splash lubrication, external forced lubrication, jsb.

    IMG_20180525_172821
    IMG_20180507_103413

    Méja komprési-paraméter biogas

    Méja Parameter Kompresor Piston Biogas

     

    Modél

    Sedeng

    Laju aliran (Nm3/h)

    Tekanan asupan (MPaG)

    Tekanan knalpot (MPaG)

    1

    VW-7 / 1-45

    Biogas

    700

    0.1

    4.5

    2

    VW-3.5 / 1-45

    350

    0.1

    4.5

    3

    ZW-0.85 / 0.16-16

    50

    0,016

    1.6

    4

    VW-5 / 1-45

    500

    0.1

    4.5

    5

    VW-5.5 / 4.5

    280

    Biasa

    0.45

    6

    ZW-0.8 / 2-16

    120

    0.2

    1.6

    KIRIM PARAMETER INQUIRY

    Upami anjeun hoyong kami nyayogikeun anjeun desain téknis anu lengkep sareng petik, punten nyayogikeun parameter téknis di handap ieu, sareng kami bakal ngabales email atanapi telepon anjeun dina 24 jam.

    1.Alur: _____ Nm3 / jam

    2. Tekanan Inlet: _____ Bar (MPa)

    3. Outlet tekanan: _____ Bar (MPa)

    4. Sedeng gas: _____

    Urang bisa ngaluyukeun rupa-rupa compressors.Punten kirimkeun parameter di luhur ka email: Mail@huayanmail.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami