• banner 8

3 tahap High Tekanan Minyak Free Nitrogen Piston Compressor

Katerangan pondok:


  • merek:Huayan Gas
  • Tempat Asal:Cina·Xuzhou
  • Struktur kompresor:Kompresor piston
  • model:ZW-0.6/2-25 (disesuaikeun)
  • Aliran volume:3NM3 / jam ~ 1000NM3 / jam (disesuaikeun)
  • Voltaseu: :380V/50Hz (disesuaikeun)
  • Tekanan kaluaran maksimum:100MPa (disesuaikeun)
  • kakuatan motor:2.2KW ~ 30KW (ngaropéa)
  • bising: <80dB
  • Laju crankshaft:350 ~ 420 rpm / mnt
  • Kaunggulan:tekanan haseup design tinggi, euweuh polusi pikeun gas dikomprés, kinerja sealing alus, résistansi korosi bahan pilihan.
  • Sertipikat:ISO9001, sertipikat CE, jsb.
  • Rincian produk

    Tag produk

    NITROGEN PISTON COMPRESSOR-RUJUKAN GAMBAR

    2016120635495165
    图片1

    PANJELASAN PRODUK

    Kompresor gas cocog pikeun sagala rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.

    Kompresor nitrogén mangrupikeun produk utama perusahaan urang, kalayan téknologi dewasa sareng stabilitas anu luhur.Utamana kaasup compressors gas alam badag tur sedeng-ukuran.Tekenan ngurangan dibasajankeun 0.1MPa mun 25.0MPa, sarta displacement Bulan ti 0.05m3 / mnt ka 20m3 / mnt.The compressors sadia dina Z-tipe, D-tipe, V-tipe, W-tipe sarta bentuk sejen pikeun pamaké pikeun milih, kitu ogé ledakan-bukti compressors nitrogén.Pikeun pamaké milih.

    ◎Ciri: Sakabeh mesin boga ciri hirup layanan panjang, volume hawa cukup jeung pangropéa merenah.

    ◎ Lingkup aplikasi: loba dipaké dina pressurization nitrogén dina tungtung tukang generator nitrogén, ngagantian nitrogén dina tutuwuhan kimiawi jeung unit gas, kitu ogé botol keusikan nitrogén, sumur suntik nitrogén, jsb.

    A. Digolongkeun dumasar struktur:
    compressors piston boga opat tipe utama: Z, W, D, jsb;
    B. Digolongkeun ku média dikomprés:
    Bisa niiskeun gas langka tur mulia, gas kaduruk tur ngabeledug, jsb.
    C. Digolongkeun dumasar organisasi olahraga:
    Crankshaft nyambungkeun rod, engkol slaider, jsb;
    D. Digolongkeun ku métode cooling:
    cooling cai, cooling minyak, cooling hawa pungkur, cooling alam, jsb;
    E. Digolongkeun ku métode lubrication:
    Tekanan lubrication, splash lubrication, external forced lubrication, jsb.

    IMG_20180525_172821
    IMG_20180507_103413

    NITROGEN PISTON COMPRESSOR-PARAMETER TABEL

    Parsial Nitrogén Piston Compressor Spésifikasi Produk

     

    Modél

    Laju aliran

    (Nm³/h)

    Tekanan asupan

    (MPa)

    Tekanan knalpot

    (MPa)

    Laju puteran

    (Rpm)

    Daya Motor

    (Kw)

    1

    ZW-0.6 / 2-25

    90

    0.2

    2.5

    740

    30

    2

    ZW-1.5 / 1-12

    180

    0.1

    1.2

    730

    22

    3

    ZW-1.4 / 2-40

    250

    0.2

    4

    740

    37

    4

    ZW-1.3 / 4-25

    340

    0.4

    2.5

    980

    37

    5

    VW-7.2 / 2.5-6

    1200

    0.25

    0.6

    980

    45

    6

    VW-15 / 0.5-3

    1200

    0.05

    0.3

    980

    75

    7

    VW-9.7 / 1-10

    1100

    0.1

    1.0

    985

    110

    8

    VW-7.2 / 1-22

    800

    0.1

    2.2

    985

    132

    9

    DW-1.2 / 2-150

    400

    0.2

    15

    740

    45

    10

    DW-0,5 / 20-160

    600

    2.0

    16

    740

    75

    11

    DW-3.8/10-45

    2300

    1.0

    4.5

    740

    185

    12

    DW-11/4-20

    3000

    0.4

    2.0

    740

    250

     

    KIRIM PARAMETER INQUIRY

    Upami anjeun hoyong kami nyayogikeun anjeun desain téknis anu lengkep sareng petik, punten nyayogikeun parameter téknis di handap ieu, sareng kami bakal ngabales email atanapi telepon anjeun dina 24 jam.

    1.Alur: _____ Nm3 / jam

    2. Tekanan Inlet: _____ Bar (MPa)

    3. Outlet tekanan: _____ Bar (MPa)

    4. Sedeng gas: _____

    Urang bisa ngaluyukeun rupa-rupa compressors.Punten kirimkeun parameter di luhur ka email: Mail@huayanmail.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami