• banner 8

93% -95% Purity PSA oksigén generator pikeun diobral

Katerangan pondok:


  • model:HYO
  • Kamurnian:90%-98% (disesuaikeun)
  • Sasayogian tanaga:380V / 50HZ / Tilu Fase (disesuaikeun)
  • Sasayogian tanaga:220V / 50HZ / Fase Tunggal (disesuaikeun)
  • Téhnologi:Tekanan ayun Adsorbtion
  • Kapasitas:3Nm3/h - 150Nm3/h
  • Kode HS:8419601900
  • Asal:Cina
  • Loading Port:Shanghai, Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    Xuzhou Huayan Gas Equipment Co., Ltd.mangrupakeun produsén profésional ti Generators oksigén PSA kalawan CE jeung sertifikasi ISO .Choose generator oksigén tina model baku urang, atawa ménta kami mendesain generator oksigén custom-dijieun pikeun cocog kabutuhan Anjeun.Anjeun bakal manggihan harga heran modest.generator oksigén kami adopts téhnologi Pressure Swing Adsorption pikeun ngahasilkeun oksigén tina hawa dikomprés.

    Generators Oksigén runtuyan HYO sayogi dina modél standar anu béda-béda kalayan kapasitas mimitian ti 3.0Nm3 / h dugi ka 150 Nm3 / jam dina kamurnian 93% ± 2 pikeun kamurnian médis atanapi langkung luhur sareng kapasitas anu langkung luhur pikeun industri sanés, HUAYAN tiasa ngaropea generator oksigén anu pas. sarat tinangtu Anjeun lengkep. Desain dijieun pikeun babak jam 24/7 operasi.

    Pamasangan pinuh ngandung kompresor hawa, pengering kulkas, saringan, tanki hawa, generator sareng tanki panyangga oksigén.Alami, anjeun tiasa gaduh pamasangan pinuh anjeun disayogikeun ku HUAYAN.Tapi anjeun ogé tiasa ngagaleuh unggal komponén sareng suplai pilihan sanés sapertos kompresor tekanan tinggi atanapi stasiun ngeusian sacara misah.

    runtuyan HYO Oksigén Generators sadia dina model standar béda jeung kapasitas mimitian ti 3.0Nm3 / h nepi ka 150 Nm3 / jam dina purity 93% ± 2 .Desain dijieun pikeun babak jam 24/7 operasi.

    Spésifikasi Téknis

    • Laju aliran: 3,0 Nm3 / h nepi ka 150 Nm3 / h
    • Purity: 93% ± 2 (dumasar kana sarat customer urang)
    • Titik embun: -50°C
    • Suhu operasi: 5°C – 45°C
    • Fitur

    XUZHOU HUAYAN GAS EQUIPMENT CO.,LTD- séri HYO PSA Generator gaduh standar.

    • Konsumsi hawa handap
    • Efisiensi Tinggi 4 - Paket Filtrasi Tahap
    • PLC Controller
    • Layar rampa HMI Full Color interaktif
    • Desain kompak
    • High Performance True Prosés valves
    • Skid-Dipasang dimana praktis.
    • Koléksi data kinerja mesin

    Aplikasi:

    • Rumah Sakit
    • Budidaya
    • Feed Gas pikeun Ozon Generators
    • Kaca niupan
    • Oksigén Lancing
    • aplikasi Industrial: Metal las, Brazing

    Application of Oxygen Generator

    Modél baku sarta spésifikasi

    MODEL

    TEKANAN

    ALIRAN Oksigén

    KASUCIRAN

    KAPASITAS pikeun ngeusian silinder per poé

    40L / 150bar

    50 L / 200 bar

    HYO-3

    150/200BAR

    3Nm³/jam

    93%±2

    12

    7

    HYO-5

    150/200BAR

    5Nm³/jam

    93%±2

    20

    12

    HYO-10

    150/200BAR

    10Nm³/jam

    93%±2

    40

    24

    HYO-15

    150/200BAR

    15Nm³/jam

    93%±2

    60

    36

    HYO-20

    150/200BAR

    20Nm³/jam

    93%±2

    80

    48

    HYO-25

    150/200BAR

    25Nm³/jam

    93%±2

    100

    60

    HYO-30

    150/200BAR

    30Nm³/jam

    93%±2

    120

    72

    HYO-40

    150/200BAR

    40Nm³/jam

    93%±2

    160

    96

    HYO-45

    150/200BAR

    45Nm³/jam

    93%±2

    180

    108

    HYO-50

    150/200BAR

    50Nm³/jam

    93%±2

    200

    120

    HYO-60

    150/200BAR

    60Nm³/jam

    93%±2

    240

    144

    Kumaha carana kéngingkeun kutipan?

    1. Laju aliran O2 :______Nm3/h (sabaraha silinder anu anjeun hoyong eusian per dinten (24 jam)
    2. Kemurnian O2: _______%
    3. Tekanan discharge O2 : ______ Bar
    4. Tegangan jeung Frékuénsi: ______ V/PH/HZ
    5. Aplikasi: _______

    The Oksigén Generator System diwangun ku .Air Compressor, Air Narima tank, Refrigerant Dryer & Precision Filter, Oksigén Generator, Oksigén Panyangga Tank, Steril Filter, Oksigén Booster, Oksigén ngeusian Station.

     Flow chart of PSA oxygen generator

     

    TAROS KAMI

     IUpami anjeun peryogi solusi industri ...

    Kami sadia pikeun anjeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami