• banner 8

Tutuwuhan Oksigén Médis O2 Movable Sareng Stasion Pengeusian Silinder

Katerangan pondok:


  • model:HYO
  • Kamurnian:93±2% (disesuaikeun)
  • Sasayogian tanaga:380V / 50HZ / Tilu Fase (disesuaikeun)
  • Sasayogian tanaga:220V / 50HZ / Fase Tunggal (disesuaikeun)
  • Téknologi:Tekanan ayun Adsorbtion
  • Kapasitas:3Nm3/h - 150Nm3/h
  • Kode HS:8419601900
  • Asal:Cina
  • Loading Port:Shanghai, Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    XUZHOU HUAYAN GAS EQUIPMENT CO.,LTDgenerator oksigén ngadopsi téhnologi Pressure Swing Adsorption pikeun ngahasilkeun oksigén tina hawa dikomprés.

    runtuyan HYO Oksigén Generators sadia dina model standar béda jeung kapasitas mimitian ti 3.0Nm3 / h nepi ka 150 Nm3 / jam dina purity 93% ± 2 .Desain dijieun pikeun babak jam 24/7 operasi.

    Spésifikasi Téknis:

    • Laju aliran: 3,0 Nm3 / h nepi ka 150 Nm3 / h
    • Purity: 93% ± 2 (dumasar kana sarat customer urang)
    • Titik embun: -50°C
    • Suhu operasi: 5°C – 45°C

    Fitur 90% -95% Oksigén Generator
    1) Ngadopsi panganteur manusa-komputer jeung kontrol calakan sangkan operasi basajan tur nyadiakeun gas oksigén mumpuni gancang.
    2) Téknologi ngeusian efisiensi tinggi tina tabung molekular, ngajantenkeun ZMS langkung teguh sareng umur jasa anu langkung panjang.
    3) Ngadopsi PLC merek terkenal internasional sareng klep pneumatik, pikeun ngalih sacara otomatis sareng ngajantenkeun operasi langkung stabil.
    4) Tekanan, purity na flowrate anu stabil sarta adjustable, bisa minuhan sarat béda konsumén.
    5) Struktur kompak, penampilan anu saé, sareng daérah padamelan leutik.

    Aplikasi 90% -95% Oksigén Generator
    1) Perlakuan kokotor: aeration oksigén-enriched pikeun sludge diaktipkeun, balong oxygenation na sterilization ozon.
    2) Kaca lebur: durukan-ngarojong disolusi, motong pikeun ngaronjatkeun ngahasilkeun sarta manjangkeun umur jasa tina kompor.
    3) Bubur pemutihan jeung pembuatan kertas: ngarobah chlorinated pemutihan pikeun oksigén-enriched pemutihan kalawan béaya rendah, perlakuan kokotor.
    4) Metallurgy logam non-ferrous: oksigén-enriched smelting tina baja, séng, nikel, kalungguhan, jsb téhnologi PSA ieu laun nyokot tempat téhnologi cryogenic.
    5) Industri pétrokimia jeung kimia: ngaronjatna laju réaksi jeung kaluaran produksi kimiawi ku nganut réaksi oksidasi-enriched oksigén.
    6) Ore treatment: make oksigén dina emas, jsb prosés produksi, pikeun ngaronjatkeun efisiensi ékstraksi logam mulia.
    7) Aquaculture: ngaronjatna oksigén leyur dina cai ku oksigén-enriched aeration pikeun vastly ngaronjatkeun ngahasilkeun lauk, ogé bisa ngagunakeun oksigén nalika ngangkut lauk hirup.
    8) Férméntasi: ngaganti hawa jeung oksigén dina fermentasi drastis ngaronjatkeun efisiensi.
    9) cai nginum nyadiakeun oksigén ka generator ozon pikeun sterilization.
    10) Médis: bar oksigén, terapi oksigén, kasehatan fisik, jsb.

    Application of Oxygen Generator

    Modél baku sarta spésifikasi

    MODEL

    TEKANAN

    ALIRAN Oksigén

    KASUCIRAN

    KAPASITAS pikeun ngeusian silinder per poé

    40L / 150bar

    50 L / 200 bar

    HYO-3

    150/200BAR

    3Nm³/jam

    93%±2

    12

    7

    HYO-5

    150/200BAR

    5Nm³/jam

    93%±2

    20

    12

    HYO-10

    150/200BAR

    10Nm³/jam

    93%±2

    40

    24

    HYO-15

    150/200BAR

    15Nm³/jam

    93%±2

    60

    36

    HYO-20

    150/200BAR

    20Nm³/jam

    93%±2

    80

    48

    HYO-25

    150/200BAR

    25Nm³/jam

    93%±2

    100

    60

    HYO-30

    150/200BAR

    30Nm³/jam

    93%±2

    120

    72

    HYO-40

    150/200BAR

    40Nm³/jam

    93%±2

    160

    96

    HYO-45

    150/200BAR

    45Nm³/jam

    93%±2

    180

    108

    HYO-50

    150/200BAR

    50Nm³/jam

    93%±2

    200

    120

    HYO-60

    150/200BAR

    60Nm³/jam

    93%±2

    240

    144

    WORKSHOP OF OXYGEN GENERATOR

    Kumaha carana kéngingkeun kutipan?Disesuaikeun ditarima.

    1. Laju aliran O2 :______Nm3/h (sabaraha silinder anu anjeun hoyong eusian per dinten (24 jam)
    2. Kemurnian O2: _______%
    3. Tekanan discharge O2 : ______ Bar
    4. Tegangan jeung Frékuénsi: ______ N/PH/HZ
    5. Aplikasi: _______

    The Oksigén Generator System diwangun ku .Air Compressor, Air Narima tank, Refrigerant Dryer & Precision Filter, Oksigén Generator, Oksigén Panyangga Tank, Steril Filter, Oksigén Booster, Oksigén ngeusian Station.

    oxygen generator system

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami