• banner 8

GOW-60/4-150 Kompresor Oksigén Booster Komprési 4-Tahap Bebas Minyak

Katerangan pondok:


  • merek:Huayan Gas
  • Tempat Asal:Cina·Xuzhou
  • Struktur kompresor:Kompresor piston
  • model:GOW-30/4-150 (disesuaikeun)
  • Aliran volume:3NM3 / jam ~ 150NM3 / jam (disesuaikeun)
  • Voltaseu: :380V/50Hz (disesuaikeun)
  • Tekanan kaluaran maksimum:100MPa (disesuaikeun)
  • kakuatan motor:2.2KW ~ 30KW (ngaropéa)
  • bising: <80dB
  • Laju crankshaft:350 ~ 420 rpm / mnt
  • Kaunggulan:tekanan haseup design tinggi, euweuh polusi pikeun gas dikomprés, kinerja sealing alus, résistansi korosi bahan pilihan.
  • Sertipikat:ISO9001, sertipikat CE, jsb.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Minyak-GRATIS Oksigén COMPRESSOR-RUJUKAN GAMBAR

    微信图片_20210922145909
    图片1

    PANJELASAN PRODUK

    Kompresor gas cocog pikeun sagala rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.

    The compressor oksigén bébas minyak adopts desain sagemblengna bebas minyak.Segel gesekan sapertos ring piston sareng cingcin pituduh didamel tina bahan khusus kalayan ciri pelumasan diri.compressor The adopts komprési opat-tahap, métode cooling cai-tiis jeung cooler cai stainless steel pikeun mastikeun éfék cooling alus tina compressor tur éféktif manjangkeun umur jasa tina bagian maké konci.Port asupan dilengkepan tekanan asupan anu handap, sareng tungtung knalpot dilengkepan alat knalpot.Unggal tingkat panyalindungan tekanan tinggi, panyalindungan suhu knalpot tinggi, klep kaamanan sarta tampilan suhu.Lamun hawa teuing tinggi na overpressure, sistem bakal alarm tur eureun pikeun mastikeun operasi aman.

    Kami ngagaduhan sertipikat CE.Urang ogé bisa nyadiakeun compressors oksigén ngaropéa nurutkeun kaayaan customer.

    ◎The sakabéh sistem komprési teu boga lubrication minyak ipis, nu avoids kamungkinan minyak ngahubungan-tekanan tinggi na-purity tinggi oksigén sarta ensures kasalametan mesin;

    ◎Sakabeh sistem teu boga lubrication jeung sistem distribusi minyak, struktur mesin téh basajan, kontrol nyaeta merenah, sarta operasi anu merenah;

    ◎Sakabeh sistem nyaeta minyak-gratis, jadi oksigén sedeng dikomprés teu ema, sarta purity oksigén dina inlet na outlet of compressor nyaeta sami.

    ◎ Biaya pameseran rendah, biaya pangropéa rendah sareng operasi saderhana.

    ◎ Éta tiasa dijalankeun sacara stabil salami 24 jam tanpa pareum (gumantung kana modél khusus)

    IMG_20180525_172821
    IMG_20180507_103413

    Oksigén bébas minyak compressor-paraméter tabel

    Modél

    Medium

    Tekanan asupan

    barg

    Tekanan knalpot

    barg

    Laju aliran

    Nm3/h

    Daya Motor

    KW

    Inlet hawa / Ukuran outlet

    mm

    Cmétode ooling

    Beurat

    kg

    Diménsi

    (L × W × H) mm

    GOW-30/4-150

    Oksigén

    3-4

    150

    30

    11

    DN25 / M16X1.5

    Cai-cooled / Air-cooled

    750

    1550X910X1355

    GOW-40/4-150

    Oksigén

    3-4

    150

    40

    11

    DN25 / M16X1.5

    Cai-cooled / Air-cooled

    780

    1550X910X1355

    GOW-50/4-150

    Oksigén

    3-4

    150

    50

    15

    DN25 / M16X1.5

    Cai-cooled / Air-cooled

    800

    1550X910X1355

    GOW-60/4-150

    Oksigén

    3-4

    150

    60

    18.5

    DN25 / M16X1.5

    Cai-cooled / Air-cooled

    800

    1550X910X1355

    KIRIM PARAMETER INQUIRY

    Upami anjeun hoyong kami nyayogikeun anjeun desain téknis anu lengkep sareng petik, punten nyayogikeun parameter téknis di handap ieu, sareng kami bakal ngabales email atanapi telepon anjeun dina 24 jam.

    1.Alur: _____ Nm3 / jam

    2. Tekanan Inlet: _____ Bar (MPa)

    3. Outlet tekanan: _____ Bar (MPa)

    4. Sedeng gas: _____

    Urang bisa ngaluyukeun rupa-rupa compressors.Punten kirimkeun parameter di luhur ka email: Mail@huayanmail.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami