• banner 8

Dua sét Generator Oksigén 20M3 Dikirim Ka Peru

Ngaran: Oksigén Generator
Modél: Hyo-20
Kamampuh: 20 Nm3/H
Tekanan ngeusian: 150bar atanapi 200bar
Jumlah Silinder Dieusi a.: 80 Silinder 6m3 Per Poé (40L/150bar)
Jumlah Silinder Dieusi B.: 48 Silinder 10m3 Per Poé (50L/200bar)
Saringan Molekul: Zeolit
Sistem Kontrol: Kontrol PLC
Paké a.: Oksigén Silinder ngeusian
Pamakéan B.: Rumah Sakit Ranjang Oksigén Supply
Paké C.: motong Metal Industrial
Mangsa garansi: 18 Bulan
Jasa a.: Jauh Video Asah jeung Pelatihan
Jasa B.: Commissioning mancanagara
Paket Angkutan: Box Kayu ku Laut
Kodeu HS: 8414804090
IMG_0133IMG_0134IMG_0139IMG_0351IMG_0400

waktos pos: Dec-22-2021