• banner 8

Warta

  • Kompresor diafragma

    Kompresor diafragma biasana disetir ku motor listrik sareng didorong ku sabuk (seueur desain ayeuna nganggo gandeng langsung-drive kusabab syarat kaamanan anu aya hubunganana).Sabuk ngadorong flywheel anu dipasang dina crankshaft ka r ...
    Maca deui
  • A successful video conference

    Konperénsi pidéo anu suksés

    Minggu kamari, urang ngayakeun konperénsi pidéo sareng perusahaan multinasional ageung anu terkenal di Éropa.Dina rapat, urang ngabahas mamang antara dua pihak.Rapatna lancar pisan.Kami ngawaler sagala jinis patarosan anu diajukeun ku para nasabah dina hiji waktos ...
    Maca deui
  • High quality CO2 compressor

    Kualitas luhur CO2 compressor

    Hal ieu kacida penting pikeun milih hiji kualitas luhur CO2 compressor.Lamun anjeun milih compressor katuhu, Anjeun bisa make eta pikeun ngahasilkeun produk pangalusna pikeun mulih luhur.Sorotan: Prinsip kompresor CO2 Fitur pangsaéna tina kompresor CO2 & nbs...
    Maca deui
  • Deliver Movable 60Nm3/h Oxygen Generator to India

    Ngirimkeun Generator Oksigén 60Nm3 / h Movable ka India

    Maca deui
  • Dina 24 Januari 2022 Huayan Gas milu dina rapat pelatihan Komisi Kaséhatan Nasional

    Kamari, Xuzhou Huayan Gas Equipment ilubiung dina sési latihan dina pencegahan sarta kontrol wabah pneumonia makuta anyar dicekel ku Komisi Kaséhatan Municipal Pizhou.Disinfeksi mangrupikeun ukuran anu épéktip sareng hartosna pikeun ngalaksanakeun "sarua ...
    Maca deui
  • Why choose oil-free booster equipment for nitrogen booster?

    Naha milih alat booster bébas minyak pikeun booster nitrogén?

    Kisaran aplikasi nitrogén pisan lega, sarta unggal industri boga syarat béda pikeun tekanan nitrogén.Salaku conto, dina industri bungkusan dahareun, meujeuhna peryogi tekanan rendah.Dina industri beberesih sareng purging, peryogi tekanan nitrogén anu langkung luhur, ...
    Maca deui
  • Reasons for recommending oxygen compressor

    Alesan pikeun nyarankeun compressor oksigén

    Runtuyan kompresor oksigén tekanan tinggi perusahaan urang sadayana struktur piston bébas minyak, kalayan kinerja anu saé.Naon compressor oksigén?Kompresor oksigén nyaéta compressor anu dianggo pikeun nyerep oksigén sareng nyayogikeunana.Oksigén nyaéta akseleran telenges anu gampang ...
    Maca deui
  • 80Nm3/h Oxygen Generator System is ready

    80Nm3 / h Oksigén Generator System geus siap

    Generator Oksigén 80Nm3 parantos siap.Kapasitas: 80Nm3 / jam, Purity: 93-95% (PSA) Sistem Generasi Oksigén Generator oksigén dumasar kana prinsip adsorpsi tekanan ayun, ngagunakeun tabung molekular zeolit ​​salaku ad ...
    Maca deui
  • The difference between an oxygen compressor and an air compressor

    Beda antara hiji compressor oksigén jeung hiji compressor hawa

    Panginten anjeun ngan ukur terang ngeunaan kompresor hawa sabab éta mangrupikeun jinis kompresor anu paling seueur dianggo.Nanging, kompresor oksigén, kompresor nitrogén sareng kompresor hidrogén ogé mangrupikeun kompresor umum.Tulisan ieu nyorot bédana antara kompresor hawa sareng ...
    Maca deui
  • Introduction of High purity PSA Nitrogen Generator

    Bubuka purity High PSA nitrogén generator

    Inpormasi Prinsip Generator PSA Nitrogén: Adsorpsi tekanan ayun ngagunakeun tabung molekular karbon salaku adsorben pikeun produksi nitrogén.Dina tekanan anu tangtu, tabung molekular karbon tiasa nyerep langkung seueur oksigén dina hawa tibatan nitrogén.Ku kituna, ngaliwatan ...
    Maca deui
  • What should I pay attention to when inspecting cryogenic liquid storage tanks?

    Naon anu kuring kedah diperhatoskeun nalika mariksa tangki panyimpen cairan cryogenic?

    Cryogenic inspeksi tank gudang cair dibagi kana inspeksi éksternal, inspeksi internal tur inspeksi multi-faceted.Pamariksaan périodik tina bak panyimpen cryogenic kedah ditangtukeun dumasar kana kaayaan téknis pamakean bak panyimpen.Sacara umum, exter ...
    Maca deui
  • Oil Free 4-Stage Oxygen Compressor

    Kompresor Oksigén 4 Tahap Gratis Minyak

    Perusahaan kami mangrupikeun panyadia solusi sistem kompresor gas bébas minyak di China, sareng perusahaan téknologi tinggi profésional anu ngembangkeun sareng ngahasilkeun compressor tanpa minyak.Perusahaan ngagaduhan sistem jasa pamasaran lengkep sareng kamampuan panalungtikan sareng pamekaran kontinyu anu kuat....
    Maca deui