• spanduk 8

Operasi sareng perawatan compressor diafragma

Kompresor diafragma seueur dianggo dina industri kimia, tés panalungtikan ilmiah, kadaharan, éléktronika, sareng pertahanan nasional.Pamaké kedah mahér dina operasi sareng pangropéa harian tina compressor diafragma.
Hiji.Operasi compressor diafragma
Mimitian mesin:
1. Pariksa tingkat minyak jeung tekanan asupan, sarta sacara manual ngarobah gear saminggu;

2. Buka klep inlet, klep knalpot na cooling valves cai;

3. Mimitian motor jeung mareuman cecekelan klep minyak;

4.Check naha mesin ngalir normal, naha ngurangan minyak sarta tekanan knalpot minuhan sarat

Pareuman mesin:

1. Pareuman motor;

2. Pareuman, knalpot valves jeung cooling valves cai;

3.Buka cecekelan tina klep minyak.
Penyesuaian tekanan minyak: Tekanan minyak compressor kedah langkung ageung tibatan 15% tina tekanan knalpot.Upami tekanan minyak teuing rendah atanapi luhur teuing, éta bakal mangaruhan tekanan knalpot, efisiensi kerja, sareng umur jasa mesin.Anjeun kedah nyaluyukeun tekanan minyak.The specifics nyaéta kieu: Dispolas nut minyak -blocking dina buntut tina klep, sarta screw adjustment ieu diputer jarum jam, sarta tekanan minyak naék;disebutkeun, tekanan minyak nurun.

Catetan: Nalika nyaluyukeun tekanan minyak, unggal screw adjustment Rotary kudu dihurungkeun jeung cecekelan gudang minyak kudu dihurungkeun lajeng ditutup.Dina waktos ieu, tekanan minyak anu ditampilkeun ku gauge tekanan langkung akurat.Ngulang ieu dugi tekanan minyak meets sarat.

Ngagantian diafragma: Nalika diafragma beubeulahan, alat alarem dimimitian, compressor otomatis dieureunkeun jeung lampu sora dipintonkeun.Dina waktu ieu, perlu pikeun pariksa jeung ngarobah diafragma.Nalika ngagentos diafragma, ngabersihan rohangan hawa sareng ngabersihan hawa kalayan hawa anu dikomprés, sareng henteu aya objék asing granular anu diidinan, upami henteu bakal mangaruhan kahirupan jasa diafragma.Nalika diafragma dipasang, sekuen diafragma kedah dirakit leres, upami henteu, éta bakal mangaruhan panggunaan compressor normal.

Catetan: Saatos ngarobah diafragma, cabut pipa alarm ku hawa dikomprés tur bersihkeun, tur masangkeunana sanggeus 24 jam boot normal.Niup deui saatos saminggu.Ku cara kieu, fenomena alarm kasalahan bisa greatly ngaleungitkeun.Lamun alarm lumangsung dina jangka waktu pondok sanggeus ngagantian diafragma, Anjeun kudu mertimbangkeun naha éta salah alarm.Malikan deui operasi di luhur, sareng perhatosan pikeun niténan naha gabungan alarem ngagaduhan jumlah minyak atanapi gas anu ageung pikeun ngabedakeun alarmna salah.
Dua .Cék jeung pangaluaran gagalna compressor

gagalna pipa minyak:

(1) tekanan minyak teuing low atawa euweuh tekanan minyak, tapi tekanan knalpot téh normal

1. The gauge tekanan ruksak atawa alat damping diblokir, sarta tekanan teu bisa ditampilkeun normal;

2. The klep suluh teu mastikeun ditutup: Tighten cecekelan gudang minyak jeung pariksa naha aya minyak discharged ku pipa balik minyak.Mun aya ngurangan minyak, ngaganti klep minyak;

3. Pariksa jeung ngabersihan klep unidirectional handapeun klep gudang minyak.

Catetan: Nalika meresihan klep saarah, nengetan urutan instalasi tur arah bal baja, pistons, spring jeung spring korsi.

(2) tekanan minyak kaleuleuwihan atawa euweuh tekanan minyak jeung euweuh tekanan hawa

1. Pariksa naha tingkat minyak teuing low;

2. Pariksa pompa minyak santunan.

1) Leupaskeun panutup tungtung bearing jeung pariksa naha rod colokan nyangkut dina kaayaan boot.

2) Leupaskeun gabungan pipa minyak jeung pariksa status ngurangan minyak pompa minyak santunan nalika kakuatan dihurungkeun.Dina kaayaan normal, kudu aya minyak cukup jeung tekanan tangtu.Upami teu aya minyak anu discharged atanapi henteu aya setrés, anjeun kedah mariksa sareng ngabersihan pompa minyak sareng klep pelepasan minyak.Upami teu aya parobihan saatos pamariksaan réngsé, plunger sareng plunger kedah dianggap serius ngagem sareng kedah diganti dina waktosna.

3) Saatos confirming yén karya pompa minyak santunan téh normal, pariksa jeung ngabersihan tank minyak kana klep minyak.

4) The tekanan régulasi inti klep jeung klep korsi maké ieu parah dipaké atawa nyangkut ku objék asing: ngaganti atawa ngabersihan klep core na korsi klep.

5) Pariksa maké ring piston jeung leungeun baju silinder jeung ngaganti eta dina waktu.

Pangropéa poéan compressor diafragma

Asupan hawa compressor kudu dipasang teu kurang ti 50 saringan bolong, sarta rutin pariksa klep hawa beberesih;mesin anyar kudu ngaganti minyak hidrolik lamun make eta salila dua bulan, sarta ngabersihan tanki bahan beuleum jeung awak silinder;Naha loosen;ngajaga parabot beresih jeung éndah.

Pondokna, salaku alat mékanis rélatif tepat, salian akrab jeung operasi normal na, pangropéa, sarta perawatan, éta ogé dipikawanoh pikeun fungsi husus sarta fungsi pikeun nyegah leakage gas langka tur toksik.Nimbulkeun kacilakaan kaamanan produksi sareng kacilakaan kaamanan pribadi.

Operasi sareng perawatan compressor diafragma


waktos pos: Nov-04-2022