• banner 8

Pangiriman Silinder Oksigén Ka Étiopia

Urang dikirimkeun 480 potongansilinder baja oksigénka Étiopia dina 21 Désémber 2021.

Silindermangrupa jenis wadah tekanan.Ieu nujul kana tabung gas mobile refillable kalayan tekanan desain 1-300kgf / cm2 sarta volume teu leuwih ti 1m3,

ngandung gas dikomprés atawa gas liquefied tekanan tinggi.Hal ieu dianggo pikeun sipil, karaharjaan umum sareng perusahaan industri sareng pertambangan.Jenis anu langkung umum tina kapal tekanan di Cina.

Silinder disebut ogé tabung gas.Sistem utama silinder dijieunna tina baja tiwas, baja alloy atawa baja karbon kualitas luhur.

Struktur utama ngawengku: awak botol, panutup pelindung, basa, sungut botol, klep sudut, colokan fusible, ring anti Geter jeung packing, jsb

Oxygen cylinderOxygen cylinder

 

 

 

 

steel cylinders40L steel cylinders

Spésifikasi silinder oksigén nyaéta kieu:

Kapasitas 40L
Ketebalan Tembok 5,7 mm
Beurat 48 kg
Jangkungna 1315 mm
Tekanan Gawé 15MPa
Standar ISO 9809-3

 

Kumaha cara ngagunakeun silinder oksigén anu leres?

Dina seueur widang, panggunaan tabung gas cair sareng silinder industri penting pisan.Nalika nganggo produk ieu, metode pamakean anu leres penting pisan.Dina kaayaan normal, nalika tabung elpiji bocor sareng dicampur sareng hawa, éta gampang kaduruk sareng ngabeledug, anu bahaya pisan.Janten, kumaha cara ngagunakeun silinder elpiji anu leres?Produsén silinder oksigén nyatakeun yén aranjeunna kedah nganggo tabung gas minyak bumi cair sareng sertipikat kualifikasi produk, sareng dilarang pisan pikeun kadaluwarsa silinder anu teu diriksa.Silinder sareng umur jasa langkung ti 15 taun teu kedah dipariksa, dicabut atanapi dirusak nurutkeun hukum.Pariksa sateuacan dianggo.Saatos tungku silinder gas cair disambungkeun, paké cai sabun pikeun mariksa naha awak silinder sareng sambungan selang bocor sateuacan dianggo.Upami aya bocor hawa, éta kedah direngsekeun dina waktosna.Upami awak botol atanapi klep sudut bocor, éta tiasa dikirim ka titik jasa kami pikeun ngagantian dina waktosna.Nyegah karuksakan sareng bocorna saklar dina alat masak sareng tabung gas.Dina waktos anu sami, sok merhatikeun sareng ngadidik murangkalih supados henteu maén saklar pikeun nyegah kahuruan atanapi kacilakaan sanés.Sudut klep silinder gas liquefied muka jarum jam jeung nutup counterclockwise.Silinder kudu dipaké vertikal.Dilarang sacara horisontal atanapi ngabalikeun silinder oksigén.Pabrikan nyatakeun yén silinder henteu kedah kakeunaan panonpoé.Silinder gas teu kedah ditempatkeun di tempat anu suhuna luhur teuing.Silinder henteu diidinan caket seuneu anu kabuka, sareng henteu nganggo cai anu ngagolak atanapi nganggo seuneu anu kabuka pikeun manggang silinder.Dilarang pisan nempatkeun silinder baja dina kabinét low ditutup.Upami aya bocor nalika dianggo, tutup klep silinder gas sareng buka panto sareng jandela pikeun ventilasi.


waktos pos: Dec-21-2021