• banner 8

Kompresor Oksigén 4 Tahap Gratis Minyak

 

Perusahaan kami mangrupikeun panyayogi solusi sistem compressor gas bébas minyak di China, sareng perusahaan téknologi tinggi profésional anu ngembangkeun sareng ngahasilkeun compressor tanpa minyak.Perusahaan ngagaduhan sistem jasa pamasaran lengkep sareng kamampuan panalungtikan sareng pamekaran kontinyu anu kuat.Produk nutupan sadaya lubrication bébas minyak.compressors hawa, compressors oksigén, compressors nitrogén, compressors hidrogén, compressors karbon dioksida, compressors hélium, compressors argon, walirang hexafluoride compressors sarta leuwih ti 30 rupa compressors kimiawi gas, tekanan maksimum bisa ngahontal 35Mpa, produk anu loba dipaké dina petrokimia, tékstil. , kadaharan, ubar, kakuatan listrik, mesin, metalurgi, panerapan imah, panyalindungan lingkungan jeung loba widang lianna.Ayeuna, seueur compressor bébas minyak merek angin anu diproduksi ku perusahaan kami, sareng parantos diékspor ka Éropa, Amérika, Jepang, Koréa Kidul, Asia Tenggara, Langkung ti 40 nagara sareng daérah di Wétan Tengah sareng Afrika, sareng produk urang parantos didamel. meunang pujian lega ti loba nasabah, sarta ngadegkeun reputasi alus kualitas dina hate pamaké.

Oksigén compressor nujul kana compressor dipaké pikeun pressurize oksigén jeung ngawujudkeun transportasi atawa neundeun.

Aya dua jinis kompresor oksigén médis anu biasa dianggo.Salah sahijina nyaéta generator oksigén PSA di rumah sakit kedah ditekenan pikeun nyayogikeun rupa-rupa bangsal sareng kamar operasi.Éta nyayogikeun tekanan pipa 7-10 kg.Oksigén tina PSA kedah disimpen dina wadah tekanan luhur supados tiasa dianggo.Tekanan neundeun biasana 100 barg, 150 barg, 200 barg atanapi 300 barg tekanan.

Aplikasi industri kompresor oksigén kalebet tekanan oksigén tekanan rendah pikeun aplikasi VSA dina pabrik baja, pabrik kertas sareng pabrik perawatan cai.

Komprési ngeusian botol oksigén bébas minyak dibagi kana dua metode penyejukan, hawa-tiis sareng cai-tiis.Struktur nangtung.Runtuyan perusahaan urang tina tekanan tinggi compressors oksigén lubricated bébas minyak boga kinerja alus teuing, operasi stabil, efisiensi tinggi jeung hemat energi, hirup layanan panjang, sarta loba dipaké.Kalayan oksigén, téknologi kimia sareng suplai oksigén luhur-luhur, sareng generator oksigén, sistem oksigén tekanan tinggi anu sederhana sareng aman kabentuk.

Pikeun compressors oksigén bébas minyak, segel gesekan kayaning cingcin piston jeung cingcin pituduh dijieun tina bahan husus kalawan sipat lubricating diri.

Kaunggulan struktural digambarkeun dina:

1. Sakabéh sistem komprési teu boga lubrication minyak ipis, nu avoids kamungkinan minyak ngahubungan-tekanan tinggi na-purity tinggi oksigén sarta ensures kasalametan mesin;

2. Sakabeh sistem teu boga lubrication jeung sistem distribusi minyak, struktur mesin téh basajan, kontrol nyaeta merenah, sarta operasi anu merenah;

3. Sakabeh sistem nyaeta minyak-gratis, jadi oksigén sedeng dikomprés nyaéta polusi-gratis, sarta purity oksigén dina inlet na outlet of compressor nyaeta sami.

 

Silinder gas ngeusian compressor oksigén cocog pikeun tekanan inlet 3-4barg (40-60psig) sareng tekanan knalpot 150barg (2150psig)

Sistem generasi oksigén PSA leutik 15NM3-60NM3 / jam nyayogikeun jasa ngeusian oksigén bersih pikeun suplai oksigén komunitas sareng rumah sakit pulo leutik, sareng motong oksigén industri.Éta tiasa ngajalankeun terus-terusan salami 24 jam, sareng tiasa ngahontal langkung ti 20 botol unggal waktos.

Fitur tina compressor ieu

Komprési opat-tahap diadopsi.Model cai-tiis ngagunakeun cooler cai stainless steel pikeun mastikeun éfék cooling alus tina compressor tur éféktif manjangkeun umur jasa tina bagian maké konci.Port asupan dilengkepan tekanan asupan anu handap, sareng tungtung knalpot dilengkepan alat knalpot.Unggal tingkat panyalindungan tekanan tinggi, panyalindungan suhu knalpot tinggi, klep kaamanan sarta tampilan suhu.Lamun hawa teuing tinggi na overpressure, sistem bakal alarm tur eureun pikeun mastikeun operasi aman.Aya forklift di handapeun compressor, anu tiasa gampang ditransfer ka situs.

 

Kompresor oksigén tekanan tinggi standar kami parantos lulus sertifikasi CE EU sareng nyumponan sarat pasar EU.

Urang ogé bisa nyadiakeun compressors oksigén ngaropéa nurutkeun kaayaan customer.

Kompresor oksigén kami ngagaduhan ciri-ciri ieu

1. Lengkep 100% minyak-gratis, euweuh minyak diperlukeun, silinder stainless steel

2. Cocog jeung VPSA PSA sumber oksigén pressurization

3. Taya polusi, tetep purity gas unchanged

4. kualitas nu geus aman tur dipercaya, kalawan stabilitas alus, comparable tur ngaganti merek asing sarupa.

5. Biaya pameseran low, biaya pangropéa lemah sareng operasi basajan.

6. Kahirupan jasa tina ring piston dina kaayaan tekanan low nyaeta 4000 jam, sarta hirup jasa tina ring piston dina kaayaan tekanan tinggi nyaeta 1500-200 jam.

7. Motor merek, anjeun tiasa netepkeun merek, sapertos merek Siemens atanapi ABB

8. Suplai pasar Jepang pikeun minuhan sarat kualitas nungtut Jepang

9. Numutkeun kaayaan kerja husus customer urang, compressor nu dirancang pikeun komprési single-tahap, komprési dua-tahap, komprési tilu-tahap sarta komprési opat-tahap.

10. speed low, hirup panjang, speed rata 260-400RPM,

11. Noise low, noise rata-rata kirang ti 75dB, tiasa dianggo quietly dina widang médis

12. Kontinyu kontinyu operasi beurat-tugas, operasi stabil pikeun 24 jam tanpa shutdown (gumantung kana model husus)

 


waktos pos: Dec-23-2021