• banner 8

Bubuka purity High PSA nitrogén generator

PSA Nitrogen Generator

Émbaran ngeunaan PSA nitrogén generator

Prinsipna: Tekanan ayun adsorption ngagunakeun tabung molekular karbon salaku adsorbent pikeun produksi nitrogén.Dina tekanan anu tangtu, tabung molekular karbon tiasa nyerep langkung seueur oksigén dina hawa tibatan nitrogén.Ku alatan éta, ngaliwatan kontrol programmable tina bubuka jeung nutup tina klep pneumatic, dua munara A jeung B bisa ganti siklus, adsorption pressurized, ngurangan tekanan desorption, sarta oksigén lengkep Nitrogén dipisahkeun pikeun ménta nitrogén jeung purity diperlukeun;
Tujuan: Perlindungan nitrogén pikeun tungku soldering reflow pikeun nyegah réaksi oksidasi papan éléktronik, jsb .;perlindungan gas tegangan dina alat pondok-circuit, sirkuit terpadu badag skala, warna jeung kinescopes hideung-bodas, TV set jeung tape recorder, sarta semikonduktor jeung parabot listrik.Gas, pangeboran laser sareng atmosfir produksi komponén listrik sanésna.
spésifikasi teknis:
Laju aliran: 1 ~ 2000Nm / h · Purity: 99% -99.9999%, eusi oksigén ≤1ppm
Tekanan: 0,05 ~ 0,8Mpa · Titik embun: ≤-80 ℃

PSA Oxygen Plant


waktos pos: Dec-29-2021