• banner 8

GOW-20 / 4-150 Oksigén Piston Compressor bébas minyak

Katerangan pondok:


  • merek:Huayan Gas
  • Tempat Asal:Cina·Xuzhou
  • Struktur kompresor:Kompresor piston
  • model:GOW-20/4-150 (disesuaikeun)
  • Aliran volume:3NM3 / jam ~ 150NM3 / jam (disesuaikeun)
  • Voltaseu: :380V/50Hz (disesuaikeun)
  • Tekanan kaluaran maksimum:100MPa (disesuaikeun)
  • kakuatan motor:2.2KW ~ 30KW (ngaropéa)
  • bising: <80dB
  • Laju crankshaft:350 ~ 420 rpm / mnt
  • Kaunggulan:tekanan haseup design tinggi, euweuh polusi pikeun gas dikomprés, kinerja sealing alus, résistansi korosi bahan pilihan.
  • Sertipikat:ISO9001, sertipikat CE, jsb.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Minyak-GRATIS Oksigén COMPRESSOR-RUJUKAN GAMBAR

    微信图片_20210922145757
    图片2

    PANJELASAN PRODUK

    Kompresor gas cocog pikeun sagala rupa tekanan gas, transportasi sareng kaayaan kerja anu sanés.Cocog jeung médis, industri, kaduruk jeung ngabeledug, corrosive jeung gas toksik.

    Kompresor oksigén tekanan tinggi tanpa minyak ngadopsi desain bébas minyak.Cincin pituduh sareng ring piston didamel tina bahan pelumas diri sareng 100% bébas minyak.Bagian bearing lubricated kalawan gajih suhu luhur ulah kontak antara suhu luhur jeung tekanan tinggi oksigén jeung minyak jeung média kaduruk tur ngabeledug lianna, kaamanan High, ukuran leutik, beurat hampang, polusi enol mun gas salila prosés komprési, pikeun mastikeun purity gas.Runtuyan kompresor ieu biasana dianggo pikeun ngeusian sareng tuang botol.

    Kami ngagaduhan sertipikat CE.Urang ogé bisa nyadiakeun compressors oksigén ngaropéa nurutkeun kaayaan customer.

    ◎The sakabéh sistem komprési teu boga lubrication minyak ipis, nu avoids kamungkinan minyak ngahubungan-tekanan tinggi na-purity tinggi oksigén sarta ensures kasalametan mesin;

    ◎Sakabeh sistem teu boga lubrication jeung sistem distribusi minyak, struktur mesin téh basajan, kontrol nyaeta merenah, sarta operasi anu merenah;

    ◎Sakabeh sistem nyaeta minyak-gratis, jadi oksigén sedeng dikomprés teu ema, sarta purity oksigén dina inlet na outlet of compressor nyaeta sami.

    ◎ Biaya pameseran rendah, biaya pangropéa rendah sareng operasi saderhana.

    ◎ Éta tiasa dijalankeun sacara stabil salami 24 jam tanpa pareum (gumantung kana modél khusus)

    IMG_20180525_172821
    IMG_20180507_103413

    Oksigén bébas minyak compressor-paraméter tabel

    Modél

    Laju aliran

    Nm³ / h

    Tekanan asupan

    MPa

    Tekanan knalpot

    MPa

    Dipeunteun Power

    KW

    Ukuran Inlet Hawa

    Ukuran outlet hawa

    Diménsi

    (L × W × H) mm

    GOW-5/4-150

    5

    0.4

    15

    4

    DN20

    M14X1.5

    1080X820X850

    GOW-8/4-150

    8

    0.4

    15

    5.5

    DN20

    M14X1.5

    1080X820X850

    GOW-10/4-150

    10

    0.4

    15

    7.5

    DN20

    M14X1.5

    1080X870X850

    GOW-12/4-150

    12

    0.4

    15

    7.5

    DN20

    M14X1.5

    1080X870X850

    GOW-15/4-150

    15

    0.4

    15

    11

    DN20

    M14X1.5

    1150X970X850

    GOW-20/4-150

    20

    0.4

    15

    15

    DN20

    M14X1.5

    1150X970X850

    KIRIM PARAMETER INQUIRY

    Upami anjeun hoyong kami nyayogikeun anjeun desain téknis anu lengkep sareng petik, punten nyayogikeun parameter téknis di handap ieu, sareng kami bakal ngabales email atanapi telepon anjeun dina 24 jam.

    1.Alur: _____ Nm3 / jam

    2. Tekanan Inlet: _____ Bar (MPa)

    3. Outlet tekanan: _____ Bar (MPa)

    4. Sedeng gas: _____

    Urang bisa ngaluyukeun rupa-rupa compressors.Punten kirimkeun parameter di luhur ka email: Mail@huayanmail.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami